Άλλα δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς

Εβδομάδα εξελίξεων και ανανεώσεων είναι, όπως φαίνεται, αυτή που διανύουμε για τον ΣΚΑΪ. Και μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο που ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου, σειρά πήρε και ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο παρουσιαστής για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσει να διατηρεί την κυρίαρχη θέση του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού: «Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ και συνεχίζει με στόχο την προβολή των θεμάτων που τον καθιέρωσαν στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού. Κοινωνία, οικονομία, πολιτική, όλα όσα ενδιαφέρουν όλους μας και επηρεάζουν τη ζωή μας. Μετρώντας ήδη οκτώ επιτυχημένα χρόνια στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς θα συνεχίσει με τον ίδιο παλμό και δυναμική στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου».

Ο Γιώργος Αυτιάς δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας: «Για δύο ακόμη χρόνια στον ΣΚΑΪ! Δίπλα στην κοινωνία, με τα θέματά της και τις αγωνίες της. Η κοινωνία μας κρατάει στην κορυφή, γιατί ο ΣΚΑΪ μας δίνει την καταπληκτική δυνατότητα να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και να πιέζουμε την εξουσία να δίνει λύσεις. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή να μου ανανεώσει τη σύμβαση για 2 ακόμη χρόνια».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΚΑΙ, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΙΑΣ

Σνόουντεν για σύλληψη Ασάνζ: Μαύρη στιγμή για την ελευθερία του Τύπου

Κτηματολόγιο: Σε αυτές τις περιοχές παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αίτησης