Survivor all star spoiler: O Ατζούν Ιλιτζαλί τους τάζει γη και ύδωρ για να συμφωνήσουν … «Χρυσά» συμβόλαια σε παλιούς παίκτες για να μπουν!

Τρέχουν οι προετοιμασίες για το νέο Survivor. Ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώθηκε πριν από δύο εβδομάδες, με τον Στάθη Σχίζα να είναι ο μεγάλος νικητής και πλέον όλοι αναρωτιούνται με το All Star.

Η Acun Medya έχει ήδη κάνει ραντεβού με παλαιότερους αγαπημένους παίκτες και νικητές. Άλλοι επιθυμούν διακαώς να ταξιδέψουν ως τον Άγιο Δομίνικο και άλλοι έχουν απαντήσει κατηγορηματικά «όχι».

Μεγάλος απών ο Ντάνος
Παρά την πολύ έντονη φημολογία, η απουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου θα είναι αισθητή. Ο Ντάνος έχει φανατικούς υποστηρικτές αλλά δεν θα μπορέσει να συμμετέχει λόγω υποχρεώσεων. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα ήθελε να αναλάβει μόνο την παρουσίαση.

Ποιοι έχουν πει το «ναι»;
Από την παραγωγή έχουν προσεγγιστεί δυνατά ονόματα: Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος, o Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, o Γιώργος Πηλίδης, η Καρολίνα Καλύβα, o Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς.

Μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί τους τάζει γη και ύδωρ για να συμφωνήσουν. Τα συμβόλαια που θα υπογράψουν θα είναι εξωπραγματικά και δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 20.000 τον μήνα για όσους μακροημερεύσουν στο ριάλιτι.

Σημειώνεται, ότι ο Τούρκος παραγωγός θέλει να είναι οπωσδήποτε στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος και μάλιστα πληρώνει όσο όσο. Οι δύο πλευρές μέχρι στιγμής βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν έχουν δώσει τα χέρια. Δεν αποκλείεται όμως, ο τραγουδιστής να εκμεταλλευτεί την αδυναμία που του έχει Ατζούν για να ανέβει το -ήδη υψηλό- ποσό.

πηγή in.gr

Έξι ζευγάρια ζωδίων που καλύτερα να μείνουν φίλοι, παρά να κάνουν σχέση

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος Spoiler: Ένας νέος εχθρός για τον Λυκούργο στην σειρά!