Αλέξης Παππάς: Ο Σάκης και η Μαριαλένα θα είναι μαζί μετά το Survivor

Χamos

Ο Αλέξης Παππάς προσβλέπει το μέλλον του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μετά τη λήξη του «Survivor 2021» στην σημερινή εμφάνισή του στο «Love it».

Ο Αλέξης Παππάς, το «μαύρο πρόβατο» του φετινού «Survivor 2021» βρέθηκε στον καναπέ του «Love It» απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου και απάντησε στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας και των συνεργατών της για το τι πραγματικά συνέβη στον Άγιο Δομίνικο.

«Τέσσερις σχέσεις που είχαν δημιουργηθεί μέσα στο “Survivor” ήταν οι πυλώνες του παιχνιδιού» είπε ο ηθοποιός και μοντέλο που σε άλλο σημείο της συνέντευξης παραδέχτηκε ότι η στάση του στα κιου είχε μια «πινελιά» από ρόλο.

«Πάνω σε αυτό στηριζόταν και το ενδιαφέρον του κοινού. Οι σχέσεις αυτές ήταν προφανείς. Ήταν η δικιά μου με τον Τριαντάφυλλο, ήταν η δικιά μου με τον Τζέιμς, του Νίκου με τον Τζέιμς και του Σάκη με τη Μαριαλένα. Μιλάω για την μετά Άννα Μαρία εποχή» διευκρίνισε.

Και στην ερώτηση αν ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι ζευγάρι, απάντησε με μια ερώτηση και μία… πρόβλεψη.
«Είναι σίγουρο ότι όταν ένα ζευγάρι, μετά από δύο χρόνια που είναι μαζί, τους φέρνεις και τους βάζουν να παίξουν ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, όπου όλοι χρειαζόμασταν ένα στήριγμα, το στήριγμα που θα βρουν είναι ο άνθρωπος με τον οποίο είχαν περάσει μαζί τόσο διάστημα.

»Περιμέναμε όμως να μπει ο Σάκης στο παιχνίδι; Η Μαριαλένα το περίμενε; Αυτό είναι ένα ερωτηματικό που δεν συζητάει και κανένας. Γιατί και όλη εκείνη η συναισθηματική φόρτιση εκείνη την ημέρα που προσπαθούσαμε να μοιράσουμε τις κατσαρόλες ήταν σαν να ήρθε κουτί για να μπει ο Σάκης» επισήμανε ο Αλέξης Παππάς.

Και κατέληξε: «Πιστεύω ότι τα παιδιά θα είναι μαζί».

Χamos

House of Fame: Ο Γιώργος Λεμπέσης μπαίνει στην Ακαδημία

Ανέκδοτο: Σα στρείδι …! Τρελό γέλιο