Αλέξης Κούγιας ΟΛΕΘΡΟΣ: ‘Κατέστρεψα το «προϊόν» Κατερίνα Καινούργιου’

Αλέξης Κούγιας ΟΛΕΘΡΟΣ: ‘Κατέστρεψα το «προϊόν» Κατερίνα Καινούργιου’ Η νέα ανακοίνωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας πριν από λίγο.

Με νέα ανακοίνωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας πριν από μερική ώρα, απευθύνεται στον ιδιοκτήτη της εφημερίδας Espresso, Ιωάννη Φιλιππάκη. Ωστόσο, στην ίδια ανακοίνωση υπάρχει αναφορά και στην Κατερίνα Καινούργιου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΣΑΓΚΡΙΔΗ

Ολόκληρη η ανακοίνωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας
Καταλαβαίνω ότι σου κατέστρεψα το «προϊόν» Κατερίνα Καινούργιου με τις χθεσινές ανακοινώσεις – απαντήσεις μου και κυρίως με τις εύστοχες απαντήσεις της, γιατί κανείς δεν γνωρίζει ότι, ό,τι έγραψες για μένα σήμερα στην espresso, το έγραψες, γιατί πλέον είσαι το έμμεσο αφεντικό της στο Open, αφού όλοι γνωρίζουν ότι εσύ και ο Ιβάν Σαββίδης είσαστε ένα και το αυτό στο Open και στις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «live sport».

Κατηγορηματική η Κατερίνα Καινούργιου: «Αρκετά! Τέρμα»

Για κάθε λέξη δυσφημιστική που γράφεις για εμένα, θα το πληρώσετε πολύ ακριβά και ευτυχώς για εμένα που υπάρχει και ο Σαββίδης από πίσω, για να εισπράξω τις αποζημιώσεις.

Στον κύριο Σαββίδη, για να εισπράξει αποζημιώσεις από το Open και τις εφημερίδες σας, προσβλέπει και ο εντολέας μου κύριος Δημήτριος Λιγνάδης.

Αθήνα, 02/03/2021

Αλέξιος Χ. Κούγιας

Στον Αλέξη Κούγια απάντησε μέσω της εκπομπής της, Ευτυχείτε, η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε νωρίτερα μια ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι θα καταθέσει αναφορά σε δικαστικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση Λιγνάδη, καθώς και ότι θα στραφεί νομικά κατά ΜΜΕ, εκπομπών και συγκεκριμένων προσώπων. Μεταξύ άλλων, «φωτογραφίζει» την Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία ήρθε σε αντιπαράθεση στον «αέρα» του Ευτυχείτε.

«Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό  θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο,  όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Κατερίνα Καινούργιου για Αλέξη Κούγια: “Ο κόσμος καταλαβαίνει

Η Κατερίνα Καιούργιου απάντησε στον Αλέξη Κούγια μέσα από την εκπομπή της: «Προφανώς αναφέρεται σε εμένα. Να ενημερώσω τον κύριο Κούγια ότι εγώ ούτε σπίτι έχω στη Μύκονο όπως έχει ο κύριος Κούγιας, ούτε διακοπές κάνω κάθε χρόνο στη Μύκονο, όπως ο κύριος Κούγιας. Απλά, τυχαίνει τα τελευταία χρόνια επειδή έχει σπίτι εκεί ο σύντροφός μου και να έχω βρεθεί και παλαιότερα με τις φίλες μου, μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα, για τα υπόλοιπα τι να πρωτοπώ. Ότι εγώ δεν μπορώ να αγγίξω ένα τέτοιο θέμα επειδή η παιδεία μου δεν είναι επαρκής; Αν πιστεύετε κύριε Κούγια ότι η παιδεία μου δεν είναι επαρκής, είστε βαθιά γελασμένος. Και πανεπιστήμιο έχω τελειώσει και όλα. Η παιδεία ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο και με τις γνώσεις του αντικειμένου».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ το θέμα αυτό το προσέγγισα τελείως ανθρώπινα, όπως έτσι το προσεγγίζουν και οι περισσότεροι τηλεθεατές. Ντροπή όλα αυτά που είπε, αλλά πραγματικά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος. Για το ήθος μου κύριε Κούγια δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας. Εσείς είστε ο τελευταίος που θα μιλήσετε για ήθος, και εσείς και το περιβάλλον σας. Αν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, μαγκιά μου και τιμή μου.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: «ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ»

Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς που είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάτε για ήθος, όποια πέτρα κι αν σηκώσετε, έχει να πει το πόσο ηθικό πλάσμα είμαι. Και όλα αυτά τα χρόνια είμαι εδώ, στην πρώτη γραμμή, με το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πως είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει “πόσο ευγενική είστε” και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση;… Κρίμα. Ντροπή σας κύριε Κούγια».

«Eχω σοκαριστεί, ποιος νομίζει ότι είναι; Θα πει για το πώς χειρίζομαι την προσωπική μου ζωή; Για να θυμηθούμε πώς έχει χειριστεί στο παρελθόν ο κύριος Κούγιας την προσωπική του ζωή. Δεν σας φοβόμαστε κύριε Κούγια. Και για το ήθος μερικών ανθρώπων, που μας θίγεται τώρα μέσα στην ανακοίνωσή σας, επιφυλασσόμαστε κι εμείς, δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος που υπάρχει», ανέφερε επίσης η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου:

Δεν αναφερόμουν σε εσάς, λέει ο Κούγιας
Εντωμεταξύ, λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του δήλωνε ότι δεν αναφερόταν σε εκείνη.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου

Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα.

Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν.

Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ.

Αθήνα, 01/03/2021
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Αλέξιος Χ. Κούγιας

. Αλέξης Κούγιας ΟΛΕΘΡΟΣ: ‘Κατέστρεψα το «προϊόν» Κατερίνα Καινούργιου’ – -.

Ελπίδα Νίνου (γυναίκα Πέτρου Φιλλιπίδη): Στο φλερτ δεν έπεσα εύκολα, με κυνήγησε πολύ.

Ελπίδα Νίνου (γυναίκα Πέτρου Φιλλιπίδη): Στο φλερτ δεν έπεσα εύκολα, με κυνήγησε πολύ.

Survivor spoiler Διαρροή 4/3: Αποχωρεί ο Τζέιμς μετά τον καβγά με τον Κατσούλη;