Αλέξανδρος Καραμανλής: Ο γιος της Νατάσας Παζαΐτη μεγάλωσε και πήρε τη γοητεία και την ομορφιά της μητέρας του – φωτογραφία

Τα γονίδια της μητέρας του έχει πάρει ο 19χρονος γιος της Νατάσας Παζαΐτη και του Κώστα Καραμανλή, Αλέξανδρος Καραμανλής.Ο Κώστας Καραμανλής είναι είναι Έλληνας πολιτικός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Διετέλεσε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η Αναστασία Παζαΐτη – Καραμανλή είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και γιατρός. Το ζευγάρι είναι μαζί επίσημα από το 1997 και έχει δυο παιδιά που γεννήθηκαν το 2003.

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη επισημοποίησαν τη σχέση τους στο τέλος του 1997. Ο γάμος τους έγινε τον Απρίλιο του 1998 στην Πρώτη Σερρών και τον Ιούνιο του 2003 έγινε μητέρα διδύμων, του Αλέξανδρου και της Αλίκης.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής είναι 19 ετών και σπουδάζει στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος είναι πλέον ένας γοητευτικός νεαρός, ενώ όσο μεγαλώνει μοιάζει περισσότερο στην μητέρα του.

Χάιντι Κλουμ: Ανέβασε… κατά λάθος φωτογραφία στον καθρέπτη και φάνηκε το στήθoς της!

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού