Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μίλησε για τον Εκφοβισμό που δέχεται ο αδερφός της στο σχολείο και της επιτέθηκαν

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για εκφοβισμό που δέχεται ο αδερφός της στο σχολείο και της ζήτησαν τα… ρέστα!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε ανοιχτά για το μπούλινγκ που δέχεται ο αδερφός της στο σχολείο και της ζήτησαν τον… λόγο!

Αλεξανδράκη: Μίλησε για μπούλινγκ

Συνέχεια στις αποκαλύψεις του γνωστού μοντέλου, για τον εκφοβισμό του αδερφού της σε σχολείο της Κρήτης. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο αδερφός της δέχεται μπούλινγκ από συμμαθητές του στο σχολείο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αργότερα μέσα από insta stories, δήλωσε πως ένας γονιός από το σχολείο του αδερφού της ενόχλησε τη μητέρα της στη δουλειά, ζητώντας της… εξηγήσεις!

Αναλυτικά για το περιστατικό με τον αδερφό της ανέφερε:

«Θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό. Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη. Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία από τα υπόλοιπα παιδιά. Έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πώς έχει καθυστέρηση. Αφήνουν ένα παιδί στο έλεος αν είναι λίγο πιο ιδιαίτερο, πιο κλειστός χαρακτήρας, δεν μπορεί να κάνει εύκολα φίλους

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω Instagram. Κατάφερα και βρήκα το παιδί που μίλαγε άσχημα στον αδελφό μου, μίλησα στους γονείς του παιδιού, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα. Τώρα αυτό συνεχίζεται και από τους γονείς και από τους δασκάλους, συγκαλύπτουν ο ένας τον άλλον επειδή κάνουν παρέα οι καθηγητές με τους γονείς, γιατί εκεί είναι χωριό. Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένος. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια μιάμιση ώρα για να μην μπαίνει στο πούλμαν».

Αντί για συγνώμη της ζήτησαν τα…ρέστα!

Έκταση φαίνεται πως πήραν οι δηλώσεις του γνωστού μοντέλου για τον μικρότερο αδερφό της. Μετά τις καταγγελίες της, ανέφερε πως ένας γονιός από το σχολείο του αδερφού της ενόχλησε τη μητέρα της στη δουλειά, ζητώντας της εξηγήσεις!

Μάλιστα, όπως αναφέρει, η διευθύντρια του σχολείου προειδοποιεί ότι θα απευθυνθεί σε δικηγόρο, επειδή το περιστατικό πήρε δημόσια διάσταση. «Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε», ανέφερε σχετικά η Αλεξανδράκη.

Αναλυτικά όσα είπε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο insgram:

«Την ώρα που ήμουν στην εκπομπή, μου ήρθε μήνυμα από τη μητέρα μου που μου έλεγε ότι πήγε ένας γονιός, ένας μπαμπάς, να της βάλει χέρι, να τη μαλώσει γιατί βγήκα και μίλησα για το θέμα δημόσια. Η μητέρα μου ήταν στη δουλειά και πήγε και την ενόχλησε στη δουλειά της. Δεύτερον, η διευθύντρια παίρνει τηλέφωνο και λέει θα μιλήσει με δικηγόρο.

Τόσο καιρό για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά κάποια τέτοια κίνηση δεν την κάνατε. Από τη στιγμή όμως που ακούσατε το θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα, κοιτάξατε πάλι πως θα το καλύψετε, όχι πως θα το φτιάξετε. Επειδή λέτε και μιλάτε για δικηγόρους, εδώ είμαι και περιμένω οτιδήποτε. Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε», αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

news

Έκδοση ΑΦΜ πολυκατοικίας: Τι αλλάζει με νέα απόφαση της ΑΑΔΕ

Η Φάρμα spoiler: Ο γόης των 80s μιλάει με… ποιητικούς γρίφους για το μπάνιο της Κρίστυς