Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τελικά είναι ελεύθερη ή σε σχέση;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή. Τελικά είναι ελεύθερη ή σε σχέση; Είναι ερωτευμένη;

Το εντυπωσιακό μοντέλο δε δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Δεν «κρύφτηκε», δίνοντας απαντήσεις ακόμα και για τη προσωπική της ζωή και για τις σχέσεις. Δεν έκρυψε μάλιστα την επιθυμία της να γίνει μαμά!

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προχώρησε πριν μερικές ώρες σε ένα ενδιαφέρον Q&A. Απάντησε, μεταξύ άλλων, σε όσα ακούγονται για την προσωπική της ζωή.

Είναι ξανά ερωτευμένη ή ελεύθερη η ξανθιά καλλονή που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαύσαμε στη «Φάρμα» του ANT1; «Γενικά ο άνθρωπος είναι ελεύθερο ον… Πάντα και παντού» ανέφερε με νόημα.

Έπειτα, όταν η διαδικτυακή «συνέντευξη» ήρθε στον πρώην σύζυγό της και τις καλές σχέσεις που διατηρούν σήμερα οι δυο τους, το μοντέλο αποκρίθηκε πως …

«Πολλές φορές οι σχέσεις των ανθρώπων αλλάζουν μορφή ωστόσο η αγάπη αν είναι αληθινή δεν σταματάει ποτέ».

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε τη λαχτάρα της να γίνει μανούλα! «Τρελαίνομαι. Στο κοντινό δεν ξέρω αν θα είναι, αλλά θέλω ναι και όχι μόνο ένα αγγελουδάκι».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και τις απαντήσεις της:

Άγριες Μέλισσες Πρεμιέρα: Πότε ξεκινάει ο τρίτος κύκλος

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μεγάλη πριεμέρα είτε τη Δευτέρα στις 20 Σεπτεμβρίου, είτε την Δευτέρα στις 27 Σεπτεμβρίου

funny

Ανέκδοτο: To αντρόγυνο …! Τρελό γέλιο