Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο “καυτός” χορός της στην Μύκονο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λάμπει από ευτυχία και όλα οφείλονται στον έρωτά της για τον Στάθη Σχίζα, τον νικητή του φετινού Survivor 5, καθώς σε κάθε τους εμφάνιση είναι αχώριστοι και τα φιλιά τους δίνουν και παίρνουν. Η ίδια, ωστόσο, εντοπίστηκε πρόσφατα να χορεύει σε κλαμπ της Μυκόνου, χωρίς να είναι φανερή η παρέα της, και “τρέλανε” τους θαμώνες του μαγαζιού.

Εκείνη τη στιγμή την τραβούν βίντεο κι εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και να κουνήσει το κορμί της στον ρυθμό της μουσικής. Έστελνε φιλιά στην κάμερα του κινητού και απολάμβανε το βράδυ της σαν να μην υπάρχει αύριο.

”Είναι καλό να εκφραζόμαστε…”
Τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε η κάμερα του Open Weekend σε βραδινή τους έξοδο και τους απέσπασε δηλώσεις. Η σύντροφος του νικητή του Survivor 5 κλήθηκε να απαντήσει και για το θέμα που τόσο ντόρος έχει γίνει, το βλοσυρό βλέμμα δηλαδή της Μαρίας Αντωνά μετά την ανακοίνωση του νικητή στον τελικό, ο οποίος εν τέλει δεν ήταν ο σύντροφός της Άρης Σοιλέδης.

Στην ίδια ερώτηση απάντησε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Σχίζας, λέγοντας μάλιστα ότι δεν την παρεξήγησε καθώς ήταν επόμενο να στεναχωρηθεί εφ’ όσον έχασε ένας δικός της άνθρωπος και δε θεώρησε ότι το βλέμμα της έκρυβε κακία. Μάλιστα αποκάλυψε και ποια ήταν η αντιμετώπισή της προς τον ίδιο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Eκείνη ήταν λιτή και πολύ μετρημένη επιδεικνύοντας στάση ανωτερότητας. Είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Open Weekend:

«Ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει και κάνει αυτό που του αρέσει. Άλλοι χαιρόμαστε, άλλοι στεναχωριόμαστε και είναι καλό να εκφραζόμαστε. Δεν είναι κακό» ,αρκέστηκε να πει η Παναγιώταρου.

Μαρίνα Πατούλη: Με νέο άντρα στο πλευρό της .. ποζάρουν αγκαλιά

Η Γη Της Ελιάς spoiler νέα Επεισόδια: Η αδελφή του Δημήτρη κάτι σοβαρό κρύβει!