Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μιλά για τον Στάθη Σχίζα και ΄΄λιώνει΄΄

Tην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε σε βραδινή της έξοδο η κάμερα της εκπομπής “Οpen Weekend” και εκείνη δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σύντροφό της Στάθη Σχίζα ο οποίος βρίσκεται στο Survivor και διεκδικεί μια θέση στον τελικό του ριάλιτ επιβίωσης.

«Ο Στάθης είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Επειδή είναι πολύ εσωστρεφής, δε μιλά πολύ για τον εαυτό του, δε λέει πράγματα που έχει κάνει και που έχει περάσει… Τον Στάθη τον γνώριζα πολλά χρόνια, τον γνώρισα από μια κοινή μας φίλη και από την αρχή μου άρεσε.

Μετά ήμασταν και οι δυο σε μια άλλη κατάσταση, εγώ παντρεύτηκα, εκείνος είχε μια άλλη σχέση… Αλλά η ζωή τα έφερε έτσι που οι δρόμοι μας ξανασυναντήθηκαν. Ο Στάθης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον  από πριν αλλά επειδή ήμουν σε άλλη κατάσταση δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι. Στην πορεία όμως επειδή με διεκδίκησε και μου αρέσει να βλέπω άντρες που διεκδικούν τις γυναίκες, το εκτίμησα πολύ.

Είμαστε μαζί 1.5 χρόνο. Τα παιδιά που έχουν βγει από το παιχνίδι μου λένε ότι τους μίλαγε συνέχεια για μένα. Με συγκινεί αυτό…. Εννοείται ότι θέλω να είναι ο νικητής… Πιστεύω ότι μπορεί και να κλάψω λίγο μόλις τον δω» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σοφιάννα Αβραμάκη: Έβαλε το μαγιό της, πήρε τη φωτογραφική της και… έριξε το Instagram

The Masked Singer: Έπεσαν οι μάσκες – Ποιος detective κέρδισε τη χρυσή πίπα