Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Διασκέδασε με ανύπαρκτο ρούχο στα μπουζούκια (BINTEO)

showbiz

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που ήταν η μεγάλη νικήτρια του J2US, βρέθηκε το παραλιακό Voe για να απολαύσει τον Νικηφόρο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση για άλλη μια φορά.

Ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέλεξε ένα κίτρινο κοστούμι. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νικηφόρος, επέστρεψε στην Αθήνα και έκανε πρεμιέρα την, Παρασκευή 13 Μαΐου.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τον περασμένο Μάρτιο έχουν φουντώσει οι φήμες πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας του Survivor είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν όλο αυτό το διάστημα χαμηλούς τόνους, ωστόσο, με μια ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως οι δυο τους είναι full in love.

Να υπενθυμίσουμε ότι η νικήτρια του J2US, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μίλησε για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή.

«Πάντα είχα την τάση να είμαι σε σχέση, αισθανόμουν έτσι πιο γεμάτη. Νομίζω πως είναι χαρακτηριστικό πολλών γυναικών αυτό, οπότε δεν πας κόντρα στη φύση σου. Αυτό προφανώς και πηγάζει από κάποιας μορφής ανασφάλεια.

Νομίζω ότι μετά τον χωρισμό μου πήρα την απόφαση να ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή. Πλέον είμαι μια άλλη Αλεξάνδρα, αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου, νιώθω πιο δυνατή καθώς ξεπέρασα πολλές φοβίες και ανασφάλειες. Στηρίχτηκα στα πόδια μου, ζω μόνη μου πια σε ένα σπίτι στο Κουκάκι. Έχω την αίσθηση πως πάντα στις μεγάλες αλλαγές ανακαλύπτουμε ποιοι πραγματικά είμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

μυκονος

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το αξέχαστο σκύψιμο που τρέλανε τη Μύκονο – φωτο

μοντελο

Βίκυ Κουλιανού: Έβαλε πετσέτα για να απολαύσει στην ταράτσα μια… μακαρονάδα