Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δες τη να τραγουδάει… Αν θες να ακούσεις βάλε και φωνή

i-aleksandra-panagiotarou-mpike-sti-“farma”

Από φωνή κορμάρα λέει ο θυμόσοφος λαός θέλοντας να τονίσει όταν τα προσόντα μιας τραγουδίστριας που κυριαρχούν δεν είναι η φωνή της και αυτό συνέβη και με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γνωστό μοντέλο και influencer όταν αποφάσισε να τραγουδήσει.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετρά τη συμμετοχή της στο My style Rocks που έφτασε μέχρι τον τελικό φέτος πέρασε από τη φάρμα του ΑΝΤ1 όπου δεν κατάφερε να παραμείνει αρκετά όμως σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στον τύπο ετοιμάζεται για να πάει στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετάσχει στο Survivor του χρόνου.

Από την εταιρεία του Ατζούν Ιλιτζαλί ήδη γίνονται διαπραγματεύσεις και επαφές με παίκτες και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μία από αυτές όπου θα συναντηθεί προσωπικά με τον Τούρκο παραγωγό λίγο μετά τον τελικό του Survivor και ενόψει των σχεδίων ένθες και ένθεν για τη νέα χρονιά

Στο θέμα μας ξανά. Η Αλεξάνδρα Παναγιωταρου τραγουδάει…

Το καλοκαίρι του 2019 έγινε πρόταση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να ασχοληθεί με τον χώρο της μουσικής! Συνεργάστηκε με το συγκρότημα Kings στο κομμάτι “papi” το οποίο αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο!

Δείτε το και ακούστε το όπως θέλετε, με mute ή χωρίς η επιλογή είναι δική σας.

Ποια Δωροθέα Μερκούρη; Έχεις δει τη Βερόνικα Μερκούρη;

Survivor spoiler: Πετσόκομμα ξανά από Σάκη Κατσούλη πού πάει ημιτελικό μαζί με τον…