Αλέκος Συσσοβίτης για «Είσαι το ταίρι μου»: «Δεν δεχθήκαμε να πάμε δεύτερη σεζόν ενώ κάναμε 65%»

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στον Θανάση Πάτρα και το Mega Καλημέρα ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα, αποκαλύπτοντας ότι δεν είχαν δεχθεί συνέχεια για το «Είσαι το ταίρι μου».

«Το ξεκίνημά μου έγινε στην “Αίθουσα του Θρόνου” στο MEGA και μετά ήρθε το “Είσαι το ταίρι μου”. Έπαιξα όμως και σε σίριαλ που πίστεψα και κόπηκαν . Αντιδρούσα όταν με έλεγαν Νίκο, λόγω του ρόλου μου στο “Είσαι το ταίρι μου”. Τώρα που το βλέπω καταλαβαίνω ότι σε συνδέουν με κάτι που αγάπησαν.

Δεν θα συμμετείχα σε remake της σειράς, εδώ δεν δεχθήκαμε να το πάμε δεύτερη χρονιά όταν έκανε 65% τηλεθέαση. Έχει πολλά χρονιά να χτυπήσει το τηλέφωνό μου για κινηματογράφο και με ενοχλεί. Αυτό έγινε μετά από το “Είσαι το ταίρι μου”. Έχω πει πάρα πολλά όχι και είδα μετά τις δουλειές που έκαναν επιτυχία», είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Αναφορικά με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, ο Αλέκος Συσσοβίτης είπε: «Όταν μου σύστησαν τον Αλέκο Αλεξανδράκη ήμουν ψάρακας, είχα άγχος. Του λέει η Πηγή Δημητρακοπούλου (σ.σ.: η σκηνοθέτης της σειράς) “είστε άνετα;” και απάντησε “όχι, γιατί έχω αγχώσει τον νεαρό”».

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον νεκρό πιλότο στην Ανδραβίδα

Παγιδευμένοι spoiler: Επεισόδιο 33, 34, 35, 36