Ακόμα αγνωστη η αιτία θανάτου του αδερφού μου

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά και εκτός από τα επαγγελματικά του, συζήτησε και για την προσωπική του ζωή, αλλά και την ξαφνική απώλεια του αδερφού του.

Ακόμη, ο ηθοποιός κλήθηκε από τον παρουσιαστή του «After Dark» να σχολιάσει όσα συνέβησαν με τη συμμετοχή του στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» από την οποία ο Νίκος Πολυδερόπουλος απομακρύνθηκε ύστερα από αίτημα ανθρώπου της παραγωγής.

Αναφερόμενος στην απώλεια του αδερφού του, Παντελή, σε ηλικία μόλις 28 ετών, ο ηθοποιός εξήγησε πώς το διαχειρίστηκε και τόνισε, ότι μέχρι και σήμερα, δεν ξέρει από τι πέθανε.
Η συνέντευξη του Νίκου Πολυδερόπουλου στο After Dark (1)

«Οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ δυνατοί. Καλό είναι να ευχηθούμε να μη μας δώσει η ζωή αυτά που αντέχουμε, γιατί αντέχουμε πάρα πολλά. Από τη στιγμή που αντέχουμε τον θάνατο ενός δικού μας ανθρώπου, αντέχουμε πάρα πολλά. Γι’ αυτό εγώ εύχομαι και λέω “Θεέ μου μη μου δώσεις, δεν το χρειάζομαι, ότι δεν αντέχω”. Δηλαδή αυτές οι στιγμές είναι πολύ περίεργες, ο αιφνίδιος θάνατος είναι ένας θάνατος πολύ περίεργος» είπε αρχικά.

Στην πορεία, περιέγραψε όλα όσα συνειδητοποίησε, μετά από την οικογενειακή τραγωδία που βίωσε: «Δηλαδή στα καλά καθούμενα να χάσεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και πόσω μάλλον όταν είναι ο μικρότερος στην οικογένεια. Χαλ&a…

Written by admin

Latest

Καταιγιστικές οι εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα, τον έχει πλέον αναλάβει…»

Καταδίκη για την επίθεση με μπουκάλι σε ανήλικο – Σκληρή τιμωρία για τον 50χρονο