Άκης Σακελλαρίου: Οι σπουδές στη Νομική και οι δέκα μέρες που έπεσε σε κώμα – «Φοβάμαι πλέον»

«Μετά την ιστορία που είχα με την υγεία μου, ισχύει η φράση “Ε, και;”» αναφέρει ο αγαπημένος ηθοποιός

Μία ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε σήμερα, Μ. Τετάρτη 20/4, ο Άκης Σακελλαρίου και μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, εξηγώντας τι έχει αναθεωρήσει μετά από αυτήν.

Για τις σπουδές του στη Νομική, ο ταλαντούχος ηθοποιός σημείωσε: «Θα γινόμουν καλός διπλωμάτης, μου αρέσει πολύ το διεθνές δίκαιο». Είναι, όμως, διπλωμάτης στην ζωή; Απαντά: «Στην προσωπική μου ζωή, όχι. Στις δουλειές νομίζω ότι είμαι, έχω μάθει πέντε κανόνες. Ο πρώτος κανόνας είναι να κερδίζεις χρόνο, ο δεύτερος δεν λες ποτέ όχι, ο τρίτος πρέπει να κοιτάς όλες τις παραμέτρους για μία δουλειά».

Εν συνεχεία, δήλωσε ευχαριστημένος από την καριέρα του στην υποκριτική. «Έχω κάνει πολλά στην καριέρα μου, ξέρω ότι η ζωή είναι μέχρι κάποιο σημείο. Από εκεί και πέρα, μετά την ιστορία που είχα με την υγεία μου, νομίζω ότι ισχύει αυτή η προτασούλα, δύο λέξεις “Ε και;”» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το πώς τον επηρέασε η περιπέτεια υγείας του, υπογράμμισε: «Θέλω να είμαι καλά με τον εαυτό μου όσον αφορά τους χρόνους που αφιερώνω σε μένα. Είναι λίγο εγωιστικό αυτό, αλλά έτσι είναι. Έγινα πιο εγωιστής και φοβάμαι πιο πολύ. Καλά κάνω και φοβάμαι, γιατί τότε δεν φοβόμουν και παραλίγο να αποδημήσω.

Δε θα ξεχάσω το κώμα, μου έλεγαν “κοιμόσουν 10 ημέρες”, δεν θυμάμαι κάτι. Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν πριν μπω στο νοσοκομείο. Είχα έναν πυρετό που δεν έπεφτε, έλεγα είμαι κουρασμένος. Μετά την παράσταση, έλεγα δεν θα ακολουθήσω, θα πάω στο δωμάτιό μου. Μία ημέρα έπαιζα στην Πάτρα και μετά ήμουν σε κώμα».

Για τις σπουδές του στη Νέα Υόρκη, ο Άκης Σακελλαρίου ανέφερε: «Στην Νέα Υόρκη σπούδασα και καθάριζα σπίτια. Όποιος σπουδάζει στο εξωτερικό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κάποια δουλειά. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι πήγα για να μείνω, ήθελα να έχω πολύ καλή βάση στην υποκριτική, σε ό,τι αφορά στην παιδεία. Είναι σχεδόν ανέκδοτο να μπορείς να κάνεις κάτι στο εξωτερικό, είναι πολύ σκληρή η βιομηχανία».

Κλείνοντας, ο 60χρονος ηθοποιός είπε: «Δεν έχω παίξει ποτέ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, παρόλο που είμαστε φίλοι. Απωθημένα στη δουλειά δεν έχω. Ένα σκάφος θα ήθελα να πάρω κάποια στιγμή και να γυρίζω στα νησιά».

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Εμείς τους κωδικούς email τους παραδώσαμε από την πρώτη μέρα»

Σασμός Spoiler: Η δίκη του Αστέρη πλησιάζει προς το τέλος της – Ποιος θα αναδειχθεί «νικητής»;