«Αισχρός τσόγλανος ο Φιλιππίδης – Πολύ κακό φάρμακο η κόκα»

Την εμπειρία της από τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη μοιράστηκε με τους φίλους της στο Facebook η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη.

Για τα όσα έζησα τη μοναδική φορά που συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη. Η ηθοποιός δεν «χαρίζεται» στον Φιλιππίδη τον οποία χαρακτηρίζει “γλίτσα”, “τσόγλανο” ενώ περιγράφει την συμπεριφορά του στη μοναδική παράσταση που συνεργάστηκαν.

 Όσα γράφει στην ανάρτησή της η Έλενα Τζώρτζη είναι προκαλούν ανατριχίλα.
“Άντε να πω κι εγω τον πόνο μου για τον γλίτσα. Ο άνθρωπος είναι αισχρός τσογλανος. Την μια και μοναδική φορά που παίξαμε μαζι, απο την ανάγνωση μεχρι που τον ξέχεσα στην πέμπτη παράσταση, όποτε μιλούσα, με πολύ έμφαση, έκανε πως αυτος μαδάει το π@@λί του δειχνοντας το σε όλο το θίασο και βεβαίως όταν φτάσαμε στην παράσταση, στο κοινό.
Υπονοώντας βεβαίως και σαφώς πως ως ηθοποιος ήμουνα για να μαδάει το μ@@@@ του.
Αφού δεν τον άφησα ανάπηρο, αλλά απλά του είπα πως δεν θα τον ακολουθήσω στην παράνοια του (όπου έβαλε τα κλάματα ως κλασικός χέστης, με πήρε αγκαλιά και μου ζήτησε συγνώμη) βγήκε και με εκατηγόρησε δημοσίως, για έλλειψη “σεβασμού” απέναντι του, την οποία απαιτούσε μάλιστα, διότι “μια κάποια ηθοποιος” προσπάθησε ν’ αποκαθηλώσει ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ!
Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο παιδιά! Καίει εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα και φτάνει τους ανθρώπους τελικά στην σχιζοφρένεια. Όπως ακούω τωρα και τυχερή στάθηκα. Γιατι θα μπορούσα να είχα κάνει φόνο”.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Τζώρτζη στο Facebook:

Γεωργία Ψαρουδάκη: Αυτή είναι η 22χρονη Ελληνίδα ηθοποιός του «Bridgerton»

αστρολογικες προβλεψεις

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1 έως 7 Μαρτίου 2021)