Άγριο τρολάρισμα στον Σαλβίνι: Gay γυναίκες φιλήθηκαν δίπλα του ενώ έβγαζε selfie

0
49

Δύο νεαρές Ιταλίδες «την έφεραν» στον Ματέο Σαλβίνι και μάλιστα με ένα photobombing που του προκάλεσε έντονη αμηχανία.

Το περιστατικό συνέβη στην Καλτανισέτα της Σικελίας όπου ο επικεφαλής της Λέγκα πήγε να υποστηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο του ακροδεξιού κόμματος, Όσκαρ Αέλιο αντί να μετάσχει σε τελετές για την απελευθέρωση της Ιταλίας από τη ναζιστική κατοχή -απόφαση που προκάλεσε οργή εναντίον του. Ο Σαλβίνι πόζαρε για selfies με θαυμαστές του, όταν δύο φοιτήτριες, η Γκάια Παρίζι και μια φίλι της, ονόματι Ματίλντ, αποφάσισαν να φιληθούν δίπλα του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμμετοχή του τον περασμένο Μάρτιο στη Βερόνα σε ένα συνέδριο του «Παγκόσμιου Κογκρέσου Οικογενειών», στόχος του οποίου είναι να αποκαταστήσει, όπως λέει «τη φυσική οικογενειακή τάξη» πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις από το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ.

Η Γκάια ανήρτησε την επίμαχη φωτογραφία στο Instagram με την ειρωνική για τον Σαλβίνι λεζάντα «γεια σου φίλε», αλλά έγινε γρήγορα viral όταν ο αριστερός ακτιβιστής Μάρκο Φουρφάρο την ανέβασε στο Facebook σημειώνοντας: «Διαδηλωτές στην Καλτανισέτα. Η αγάπη νικά το μίσος 3-0. Γκάια και Μαντίλντε, τα σπάτε».

Τα κορίτσια επιχείρησαν να φιληθούν και δεύτερη φορά, αλλά παρενέβη για να τις σταματήσει ένα μέλος της φρουράς του Σαλβίνι, το χέρι του οποίου διακρίνεται κάτω από τα πηγούνια τους. «Ο Σαλβίνι μας είπε τότε “σας εύχομαι καλή επιτυχία” και εμείς τον ευχαριστήσαμε ειρωνικά», σχολίασε η Γκάια.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΕΘΝΗ, ΦΥΛΗ, GAY, ΙΤΑΛΙΑ, SELFIE, PHOTOBOMBING, ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here