Άγριες Μέλισσες Τρίτος Κύκλος: Κάποιοι θα μείνουν ενωμένοι, άλλοι θα διχαστούν, άλλοι θα πουν το οριστικό αντίο.

Ποιοι θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι ως το τέλος;

Άγριες Μέλισσες Τρίτος Κύκλος: Ποιοι θα είναι μαζί και ποιοι χωριστά;

Ποιοι θα είναι μαζί και ποιοι χωριστά;

Ο Λάμπρος και η Ελένη στην τελευταία σκηνή αγκαλιάστηκαν και κοίταξαν με αισιοδοξία το μέλλον, πιστεύοντας πως όλα τα άσχημα έχουν τελειώσει. Κανείς δεν έχει προβλέψει την οργή του Ακύλα, αλλά και το πέρασμα του χρόνου. Άλλωστε, ο χρόνος για κάποιους είναι φάρμακο, ενώ για άλλους καταδίκη. Τί θα δούμε στον τρίτο κύκλο;

Ζευγάρια που λένε αντίο

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω είναι ένα από τα ζευγάρια που θα πουν το οριστικό αντίο, όταν έρθει ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες. Λίγα χρόνια μετά κι ακόμη δεν έχει υπάρξει επανένωση. Ο πόνος μέσα τους παραμένει, για να τους θυμίζει πως αυτό που είχαν δε θα σβήσει ποτέ. Ένας έρωτας μεγάλος, ένας έρωτας σωτήριος για τους δύο πρωταγωνιστές.

Τόσο η Δρόσω, όσο και ο Κωνσταντής άλλαξαν, μαθαίνοντας ο ένας από τα λάθη του άλλου. Υπάρχουν, όμως, κάποια λάθη που δεν ξεχνιούνται. Το ζευγάρι αυτό θα περάσει από σαράντα κύματα και στον τρίτο κύκλο, ενώ φημολογείται πως η Δρόσω θα βρει αλλού να αγαπήσει. Ωστόσο, οι φανς πιστεύουν πως δε θα σβήσει έτσι απλά μια μεγάλη αγάπη…

Θα υπάρξουν, βέβαια, και μεγάλοι έρωτες που θα χαθούν. Σα να μην υπήρξαν ποτέ. Η Πηνελόπη και ο Μελέτης θα διατηρήσουν τους χωριστούς τους δρόμους. Η Πηνελόπη θα φτιάξει τη ζωή της στο Παρίσι, ενώ ο Μελέτης θα ενταχθεί στη νέα ομάδα “Άβαντες” που θα αναβιώσει ο Ακύλας. Θα παραμείνει το δεξί χέρι των μεγάλων “αφεντικών”.

Όσο για την Πηνελόπη; Με τα εγκλήματα του αγαπημένου της να έρχονται στο φως, συνειδητοποιεί πως επί χρόνια αγαπούσε άλλον άνθρωπο. Δεν ήταν ο Μελέτης αυτός που γνώρισε. Έτσι, ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Μια αγάπη απαγορευμένη, γεμάτη πόνο και απόγνωση, χάνεται άδοξα.

Ζευγάρια που διχάζονται

Ο τρίτος κύκλος θα φέρει μεγάλη αναστάτωση και σε ζευγάρια που φαίνονται πολύ αγαπημένα, στις Άγριες Μέλισσες. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο Ζάχος, ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης, θα επιστρέψει στο Διαφάνι. Πέραν, όμως, από τη νέα αυτή άξιξη, η Λενιώ θα εξοριστεί στη Λέσβο. Ο Λάμπρος θα βρεθεί σε πολύ άσχημη κατάσταση, παρατηρώντας την αγαπημένη του να υποφέρει ξανά.

Όσο για τον Νικηφόρο και την Ασημίνα; Το ζευγάρι θα προσπαθήσει ξανά. Για χάρη του παιδιού, φαινομενικά, αλλά όχι μόνο για αυτό. Ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ. Ένας έρωτας που πήγε κόντρα σε όλα, που διχάστηκε, που ήταν έτοιμος να σβήσει για πάντα.

Στο τελευταίο επεισόδιο ο Νικηφόρος έκανε πίσω με την επιμέλεια του παιδιού, δείχνοντας στην Ασημίνα πως είναι πρόθυμος να αφήσουν όσα τους απασχολούν στην άκρη. Φυσικά, εκείνη δε θα το αρνηθεί. Ποτέ, άλλωστε, δεν ένιωσε ολοκληρωμένη χωρίς τον Νικηφόρο κοντά της.

Άλλο ένα ζευγάρι που θα διχαστεί, θα είναι η Ουρανία και ο Κυριάκος. Ο Σαραντόπουλος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Μπορεί η Ουρανία να απέρριψε το ερωτικό του κάλεσμα, με τον καιρό, όμως, συνειδητοποιεί πως δεν είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της.

Ο τρίτος κύκλος, στις Άγριες Μέλισσες, φέρνει αγωνία, ανατροπές και πολλές εντάσεις, ανάμεσα στα ζευγάρια. Ποιοι θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι ως το τέλος;

yparchei-i-diathesi-gia-simantikes-metagrafes!-–-o-agonas-live

ΑΕΚ: Υπάρχει η διάθεση για σημαντικές μεταγραφές! – Ο αγώνας Live

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μελέτης καλωσορίζει τον Ακύλα στο Διαφάνι - Η μεγάλη είσοδος

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μελέτης καλωσορίζει τον Ακύλα στο Διαφάνι