Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Φύλακας άγγελος ο Τόλιας

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Φύλακας άγγελος ο Τόλιας

Πολλοί είναι αυτοί που θα διχαστούν στον τρίτο κύκλο. Το Διαφάνι θα μοιραστεί στα δύο. Από τη μία πλευρά θα είναι όλοι όσοι θα υποστηρίζουν τη νέα πολιτική κατάσταση, ενώ από την άλλη θα είναι όσοι μάχονται, επιλέγοντας την επανάσταση. Ο Τόλιας θα είναι ένας από τους κατοίκους του χωριού που θα διχάσει αρκετά το κοινό, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Φύλακας άγγελος ο Τόλιας

Ποιος, άλλωστε, μπορεί να ξεχάσει το παρελθόν του; Ο Περικλής Τόλιας ήταν γνωστός για τις “απατεωνιές” του, βάζοντας ψηλά το συμφέρον. Μάλιστα, δεν είχε διστάσει κάποτε να βάλει σε κίνδυνο περιουσίες πολλών συγχωριανών του. Ο ίδιος, όμως, μετάνιωσε πραγματικά και άλλαξε πολύ. Τί θα δούμε τη νέα σεζόν;

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε ο Χρήστος Πλαΐνης στο περιοδικό HELLO, ο Τόλιας δε θα είναι μέρος της Χούντας. Αντίθετα, θα κοιτάξει να προστατεύσει τους συγχωριανούς του, παλεύοντας για το καλό όλων.

Λόγω της θέσης του στο Διαφάνι, θα έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Θα πιεστεί από τους ανωτέρους του και θα κληθεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

Ο Χρήστος Πλαΐνης δήλωσε πως ο χαρακτήρας που έχει ο Τόλιας είναι λίγο περίεργος στις Άγριες Μέλισσες και για αυτό θα υπάρξουν πολλές ανατροπές.

Θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στους συμπολίτες του, οι εντάσεις, όμως, δε θα σταματήσουν στο Διαφάνι.

Ο ίδιος θα βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση, όπως ακριβώς και ο Άγγελος, ο γαμπρός του. Το σημαντικότερο; Μόνιμα θα ζουν με τον φόβο και τον κίνδυνο πως θα χάσουν τη ζωή τους, ή θα εξοριστούν. Η περιπέτεια ξεκινάει στο Διαφάνι και δε θα θυμίζουν σε τίποτα όλα όσα θα δούμε

funny

Ανέκδοτο: Aνικανότητα 300% …! Τρελό γέλιο

πεθανε ο τολης

Άντζελα Δημητρίου: Καλό ταξίδι, Πρίγκιπά μου, στις γειτονιές του Παραδείσου που σήμερα μεταναστεύεις