Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Β’ κύκλου έχει μόνο θάνατο

agries-melisses:-to-telos-tou-v’-kyklou-echei-mono-thanato

Τι θα δούμε την τελευταία εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες;

Όλα αρχίζουν όταν η Μυρσίνη μαθαίνει το μυστικό των Σταμίρη, δεν μπορεί να πιστέψει πως εκτός από την Ελένη, έβαψαν τα χέρια τους με το αίμα του Σέργιου και η Ασημίνα με την Δρόσω και καταρρέει. Αποφασίζει να κινηθεί στα σκοτάδια καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να κάνει τις τρεις αδελφές να πληρώσουν για ό,τι έκαναν. Εκείνες τρέμουν για την επόμενη κίνηση των Σεβαστών, στις Άγριες Μέλισσες.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, οι τρεις αδελφές προετοιμάζονται για την καταιγίδα που έρχεται και αρχικά στέλνουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής. Στο μεταξύ, το σπίτι των Σεβαστών μυρίζει μπαρούτι και η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα. Ωστόσο, η Ασημίνα δεν μπορεί να περιμένει το χτύπημά τους και πηγαίνει μόνη να αντιμετωπίσει τον Δούκα, στις Άγριες Μέλισσες. Τότε καταλαβαίνει πως ο ισχυρός άντρας δεν θα τις αφήσει ατιμώρητες.

Με τις μεθόδους που μόνο αυτός ξέρει θα τις κάνει να πληρώσουν.

Το βράδυ τους βρίσκει όλους σε θέση μάχης με τις τρεις αδελφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους. Οι άντρες είναι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν να πειράξει τα κορίτσια και θα κάνουν τα πάντα για να τις προστατεύσουν, αλλά και να σταματήσουν το μένος του Δούκα και της Μυρσίνης.

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος και το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετρά τις πληγές του.

Η Μυρσίνη θα καταφέρει να πάρει την εκδίκησή της για τον φόνο του παιδιού της στις Άγριες Μέλισσες, μόνο που κάποιος άλλος θα πληρώσει με τη ζωή του προκειμένου να προστατεύσει τα κορίτσια.

“ta-filarakia”:-proto-episimo-treiler-gia-to-epeteiako-epeisodio-tis-seiras

“Τα Φιλαράκια”: Πρώτο επίσημο τρέιλερ για το επετειακό επεισόδιο της σειράς

φονος γραμματικος

Άγριες Μέλισσες: Συγκινημένος ο Σπύρος Σταμούλης αποχαιρετά τον Αλέξη Γραμματικό