Άγριες Μέλισσες: Το συγκλονιστικό τέλος της Ανέτ στα χέρια του Δούκα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αποκαλύφθηκε ο βιαστής της κόρης του Του Σέργιου Σεβαστού

Κάτια Δανδουλάκη και Λεωνίδας Κακούρης καθήλωσαν με την ερμηνεία τους στις Άγριες Μέλισσες στη σκηνή που η Ανέτ δίνει τέλος στη ζωή της.
Συγκλονιστικές ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, το προτελευταίο για την φετινή δεύτερη σεζόν. Περισσότερο όμως συγκλόνισε η σκηνή που η Ανέτ ξεψυχάει στα χέρια του Δούκα.

Σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις του Μελέτη για όσα αποτρόπαια έπραξε ο αδερφός της αλλά και ο ίδιος, δεν μπορεί να πιστέψει όσα άκουσε και χάνει τον έλεγχο. Η ηθική της δεν μπορεί να αντέξει τα όσα αποκαλύφθηκαν κι αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας αλλά κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Λεωνίδας Κακούρης ο οποίος καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με την σπαρακτική του ερμηνεία.

Στην εκπομπή «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά μίλησε για τα αποκλειστικά πλάνα από την φωτιά στις αποθήκες του Δούκα, μία φωτιά που έχει βάλει ο ίδιος αλλά κανείς δεν το γνωρίζει. Η Φαίη Σορδά αποκαλύπτει:

«Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι σαν μικρές ταινίες και από άποψη παραγωγής είναι δύσκολα επεισόδια. Έχουν φέρει ειδικό ο οποίος δημιουργεί τα special εφέ για τις φωτιές και για τους πυροβολισμούς.

Εχει έρθει ειδικός άνθρωπος, ο οποίος βοηθάει στις σκηνές με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι αληθοφανές το αποτέλεσμα». Ρεσιτάλ υποκριτικής και υποκρισίας από τον Δούκα Σεβαστό, την ώρα που οι αποθήκες γίνονται στάχτη.

«Έγίναν ατελείωτες πρόβες για μία σκηνή βίας. Ατελείωτες ώρες για να το ζήσουν, να το καταλάβουν, να το δουν πώς θα βγει πιο αληθινό, μαζί με τον άνθρωπο που έχει έρθει.

Συνήθως από ό,τι έμαθα σπάνια γίνεται αυτό για καθημερινές σειρές, γίνεται σε επίπεδο ταινίας. Για αυτό το λόγο αυτά τα δύο επεισόδια είναι «κοσμήματα» είπε η Φαίη Σκορδά.

Οι ΗΠΑ θα ανακοινώσουν σχέδιο διανομής 80 εκατ. δόσεων εμβολίων παγκοσμίως

Οι ΗΠΑ θα ανακοινώσουν σχέδιο διανομής 80 εκατ. δόσεων εμβολίων παγκοσμίως

Aπεργία σήμερα στα πλοία της ακτοπλοΐας

Aπεργία σήμερα στα πλοία της ακτοπλοΐας