Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο φινάλε της σεζόν – τι αλλάζει στον τρίτο κύκλο

Χamos

Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της σειράς, βρέθηκε στο «Πρωινό» όπου μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Λευτέρης Χαρίτος βρέθηκε σήμερα στην παρέα του «Πρωινού» απέναντι από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για να μιλήσει για τις «Άγριες Μέλισσες», τι μένει και τι αλλάζει ως το τέλος της φετινής σεζόν, που τοποθετείτε στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, και τι πρέπει να περιμένουμε από το φθινόπωρο.

Απαντώντας στην ερώτηση των παρουσιαστών, αν αληθεύει ότι ο τρίτος κύκλος της σειράς θα διαδραματίζεται στα χρόνια της χούντας, ο Λευτέρης Χαρίτος απάντησε θετικά.

«Στον τρίτο κύκλο της σειράς θα μπούμε σε αυτή την σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας. Δεν νομίζω ότι έχει γίνει ποτέ σε δραματική σειρά στην Ελλάδα και σίγουρα σε μια σειρά που έχει τόσο μαζική αποδοχή. Νομίζω ότι είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιον τρόπο.

»Εγώ που γεννήθηκα και μεγάλωσα μέσα στην επταετία, θυμάμαι μια μέρα που η μάνα μου η τρελή με πήγε μια βόλτα και ήρθαν τα τανκς – δεν θα το ξεχάσω, ήμουν τεσσάρων χρονών.

»Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι’ αυτή την εποχή σε αυτή τη σειρά και σήμερα, το 2021» είπε ο σκηνοθέτης, ο οποίος απέφυγε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τους ήρωες και την εξέλιξή τους τόσα χρόνια μετά.

«Είμαστε ενάμιση μήνα πριν (από το φινάλε της σεζόν) οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα. Γιατί είναι αυτό που περιμένει όλος ο κόσμος: ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Εντάξει, κάποια θανατικά θα συμβούν. Μοιραία, κάθε σειρά που τελειώνει οφείλει κάποιους ανθρώπους να τους σκοτώσει» απάντησε στις πιεστικές ρωτήσεις των παρουσιαστών, επισημαίνοντας ότι ένα μεγάλο κομμάτι του αρχικού καστ θα συνεχίσει.

Αυτός που δεν θα συνεχίσει σίγουρα θα είναι Μάνος Βόσκαρης /Βασίλης Μπισμπίκης του οποίου η ιστορία ολοκληρώνεται στον φετινό κύκλο. «Κάναμε το γύρισμα την προηγούμενη εβδομάδα», αποκάλυψε ο σκηνοθέτης.

Αντίθετα, «αβέβαιο» είναι το μέλλον του Δούκα Σεβαστού. «Έχει πολύ “ψωμί” ο Δούκας. Όλο το φινάλε υπό μία έννοια είναι γύρω από αυτόν, γιατί είναι και ο βασικός μας ”κακός”…», σημείωσε ο Λευτέρης Χαρίτος για το μεγάλο φινάλε που θα δούμε αρχές Ιουνίου.

Χamos

Κόσμος: Πέθανε ο πατέρας της Adobe και του PDF

Survivor Spoiler διαρρόη 19/4: Το δώρο του Σακη στην Μαριαλένα video