Άγριες Μέλισσες: Το λαμπερό Παρίσι ως η νέα Τρούμπα για την Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Το λαμπερό Παρίσι ως η νέα Τρούμπα για την Δρόσω

Η Ασημίνα, μετά τα τελευταία γεγονότα στις Άγριες Μέλισσες, δέχτηκε την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν μαζί στο Παρίσι. Η ίδια, έχοντας δοκιμάσει, πλέον, τα πάντα, αποφασίζει πως η λύση βρίσκεται στην φυγή. Αδύναμη να παλέψει κι άλλο, ανακοινώνει πρώτα στον Μπάμπη πως θέλει να χτίσει το κάστρο της ξανά από την αρχή.

Άγριες Μέλισσες: Το λαμπερό Παρίσι ως η νέα Τρούμπα για την Δρόσω

Αντίθετες σε αυτό θα βρεθούν η Δρόσω, αλλά και η Ελένη. Η Δρόσω, μάλιστα, θα έχει ένα έντονο ξέσπασμα, ενώ δε θα αργήσει να χάσει την ψυχραιμία της. Τώρα που βρήκε το παιδί, δε θα δεχτεί να το χάσει ξανά από κοντά της. Έτσι, οι δύο αδελφές Σταμίρη έρχονται ξανά σε ρήξη, με την Ελένη να προσπαθεί να βάλει μια τάξη, δίχως αποτέλεσμα.

Μετά την τελευταία είδηση, αλλά και τον μεγάλο καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη, η Δρόσω απευθύνεται στον Κωνσταντή. Του ζητάει να την βοηθήσει να εμποδίσει το ταξίδι του αδερφού του, με εκείνον, φυσικά, να συμφωνεί.

Όταν ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην οικογένειά του πως θα φύγουν, όλοι σαστίζουν. Δεν ενδιαφέρονται τόσο για το ζευγάρι, όσο για τον μικρό Σέργιο. Δε θέλουν να τον χάσουν από κοντά τους, ακόμη κι αν το κλίμα στο Διαφάνι έχει γίνει τοξικό για το παιδί. Οι γονείς του μικρού, όμως, είναι ανένδοτοι. Ο Νικηφόρος επιθυμεί να αλλάξει, να γίνει όπως παλιά.

Έτσι, απευθύνεται στην Ζορζέτ, ζητώντας της να τους περιμένει. Μαζί του ετοιμάζει και την γραφομηχανή, για να συνεχίσει όσα άφησε στη μέση. Το όνειρό του είναι βόλτες στον Σικουάνα και το βράδυ σπίτι, μπροστά από το τζάκι με την αγαπημένη του σύζυγο και το παιδί. Βέβαια, η Ασημίνα δεν βλέπει τόσο ανέμελο το Παρίσι, στις Άγριες Μέλισσες.

Σε μια συζήτηση που θα έχουν η μαντάμ Κούλα και η Ασημίνα, η πρωταγωνίστρια θα μπει σε έντονες σκέψεις. Όταν η μαντάμ Κούλα ενημερωθεί για την είδηση αυτή, θα την πλησιάσει τρυφερά και θα της μιλήσει με αγάπη, όπως ακριβώς μιλάει και στην μικρή της Δροσούλα.

“Το Παρίσι το λαμπερό μπορεί να γίνει η δική σου Τρούμπα” Με αυτά τα λόγια θα δείξει στην Ασημίνα πως το Παρίσι είναι για εκείνη αυτό που ήταν η Τρούμπα για την Δρόσω, στις Άγριες Μέλισσες. Ένα μέρος μακριά από τις ρίζες της, μακριά από το σκοτάδι της ψυχής. Η φυγή της στο Παρίσι δε θα της προσφέρει την ευτυχία που πάντα έψαχνε, αντίθετα θα την βουλιάξει μέσα σε μία νέα πραγματικότητα που καθόλου δε θα μοιάζει με τα όνειρά της.

Η Ασημίνα θα προβληματιστεί, όμως δε θα την ακούσει. Είναι μία από τις πολλές ευκαιρίες που θέλει να δώσει για να σώσει τον γάμο της. Και θα το κάνει. Πώς θα το χειριστεί η Δρόσω;
serfare.com

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μάνος Βόσκαρης αυτοκτονεί σε ψυχιατρείο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μάνος Βόσκαρης αυτοκτονεί σε ψυχιατρείο

Style Me Up: Η Βασιλική «πέταξε» από πάνω της τα μαύρα κι έγινε άλλος άνθρωπος!