Άγριες Μέλισσες vs Gntm spoiler: Το GNTM έδειξε πως πρέπει να σέβεσαι τους τηλεθεατές σε Gay ζητήματα

Με απόλυτο σεβασμό στον τηλεθεατή, το GNTM έβαλε τα γυαλιά στις Άγριες Μέλισσες. Σε ότι αφορά την προβολή ενός Gay ζευγαριού.

Οι Άγριες Μέλισσες επέλεξαν μια σκηνή που δεν έπρεπε να προβληθεί ποτέ στον ΑΝΤ1. Ένα gay ζευγάρι να φιλιέται και να το βλέπουμε μέσα στα μάτια μας. Το GNTM το έκανε με τον πλέον διακριτικό τρόπο. Πολύ όμορφα, πολύ κομψά, πολύ τρυφερά.

Επί προσωπικού, το πρόβλημα μου με τέτοιες καταστάσεις είναι να μην μπερδεύεται ένα παιδί όταν κοιτάζει κάτι στην τηλεόραση. Το φιλί ανάμεσα σε δύο άνδρες αποτελεί σύγχυση στον εγκέφαλο ενός 10χρονου ή 12χρονου. Ασφαλώς και τα περί γονικής συναίνεσης τα ακούω βερεσέ. Τη σήμερον ημέρα όλα αυτά έρχονται φάτσα φόρα στα παιδιά μας.

Στο GNTM λοιπόν υπάρχει ο Κωνσταντίνος. Δεν έχει αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα, ωστόσο αφήνει να εννοηθεί η προτίμησή του στους άνδρες.

Σε ένα concept φωτογράφησης όπου έπρεπε να παραμείνουν επαγγελματίες και ψύχραιμοι οι παίκτες συνεχίζοντας τη δουλειά τους, εμφανίζονταν οι δικοί τους άνθρωποι. Για τον Κωνσταντίνο, ο άνθρωπός του ήταν ο Φίλιππος.

Άλλος GNTM, άλλο Άγριες Μέλισσες

Στο STAR δεν επέλεξαν καν τη λέξη σύντροφος. Απλά φίλος. Χωρίς πολλά πολλά. Άφησαν την εικόνα και το συναίσθημα να μιλήσει από μόνο του. Κι αυτό ήταν και το σωστό. Οι σκηνές μεταξύ τους δεν ενοχλούσαν.

Ίσα ίσα, αντλούσαν αγάπη, ρομαντισμό και εξέπεμπαν κάτι όμορφο. Ή χαρά και των δύο ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, αποτυπωνόταν σε κάθε τους κίνηση, στο χαμόγελό τους. Όλα ήταν όπως έπρεπε, με τον τρόπο που έπρεπε, με όρια. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ γλυκό.

Το ριάλιτι μόδας πέρασε ένα πολύ όμορφο μήνυμα, χωρίς να προκαλέσει. Παράλληλα έδειξε πως είναι να στηρίζεις έμπρακτα τη διαφορετικότητα, με σκηνές που μόνο έντονα συναισθήματα μπορούν να προκαλέσουν. Σπάνιο ένα ριάλιτι να δείχνει τον ορθό δρόμο σε έναν εκπρόσωπο από τη μυθοπλασία.

Βέβαια σε ότι έχει να κάνει με την τηλεθέαση απογοητεύουν αμφότρερα. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Η τηλεθέαση από μόνη της δηλαδή.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος και Βασιλική μαθαίνουν το φύλο του μωρού

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Φίλιππος και Βασιλική μαθαίνουν το φύλο του μωρού

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ακύλας εναντίον Δούκα! Ένας θα επιζήσει

Άγριες μέλισσες spoiler: Ακύλας εναντίον Δούκα! Ένας θα επιζήσει