Άγριες Μέλισσες spoiler: Το φινάλε! Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς;

Το φινάλε αναμένεται να είναι ανατρεπτικό με τους ήρωες να βρίσκουν το τέλος που τους αρμόζει. Πότε όμως θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν; Μια ακόμη συγκλονιστική σεζόν μας έχει χαρίσει η επιτυχημένη σειρά η οποία μετά από τρία χρόνια το φετινό καλοκαίρι ρίχνει αυλαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το μεγάλο φινάλε πρόκειται να προβληθεί στα μέσα του Ιουλίου ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κλακέτα του τελευταίου γυρίσματος θα πέσει στο τέλος του Ιούνη.

Οι πρωταγωνιστές μετά το διάλειμμα για τον εορτασμό του Πάσχα, επέστρεψαν στα γυρίσματα, τα οποία και συνεχίζοντας πυρετωδώς.

Λύτρωση, αυτό είναι που θα δουν οι πρωταγωνιστές στο τέλος. Άλλοι με δράμα και άλλοι με χαρά, το σίγουρο όμως είναι πως θα υπάρξει η κάθαρση για όλους.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο Δούκας πεθαίνει από ανακοπή μέσα στη φυλακή ενώ η Μυρσίνη χάνει το μυαλό της αφού ο άντρας που αγάπησε δεν θα είναι πλέον στο πλευρό της.

Όσο για τις αδερφές Σταμίρη; Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται και η αλήθεια είναι πως πολύ μας απασχόλησαν οι ζωές τους! Τελικά, οι τρεις αδερφές θα φτάσουν στη λύτρωση ή όχι;

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η κίνηση του Δημήτρη που θα κορυφώσει την ένταση

Σασμός spoiler: Η πρόταση γάμου που σκάει στην Άνω Ποριά και η αναβολή