Άγριες Μέλισσες: Το φινάλε γράφεται με το τέλος της Ανέτ

Χamos

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα είναι στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών».

Ο τρίτος κύκλος των «Άγριων Μελισσών» θα βρει την οικογένεια Σεβαστού αποδεκατισμένη αφού τα δύο αδέλφια του Δούκα, ο Μιλτιάδης και η Ανέτ θα αποχαιρετήσουν τα εγκόσμια μέσα στα επόμενα επεισόδια.

Ο θάνατος των δύο αδελφών έχει προαναγγελθεί από καιρό αφού όλοι γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Γάλλος και η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα συμμετέχουν στα γυρίσματα της νέας σεζόν που αρχίζουν με εντατικούς ρυθμούς μέσα στο καλοκαίρι.

Όμως, αυτό που δεν ήταν γνωστό μέχρι σήμερα είναι ο τρόπος του θανάτου της Ανέτ.
Τελικά και αυτό το μυστικό αποκαλύφθηκε. Όπως μας πληροφόρησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Ευτυχείτε», η Ανέτ θα βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

Απελπισμένη από την εξέλιξη του Μελέτη, ο οποίος αποδεικνύεται ένας στυγνός δολοφόνος, υποχείριο του Δούκα, και ανίκανη πλέον να φυλάει τα μυστικά του γιου και του αδελφού της, η Ανέτ θα επιλέξει την οδό της αυτοχειρίας.

Θα είναι το δεύτερο κεντρικό πρόσωπο της σειράς, μετά από τον Μάνο Βόσκαρη, που θα αυτοκτονήσει υπό το βάρος των ενοχών. Με τη διαφορά ότι η Ανέτ νιώθει ένοχη, όχι για εγκλήματα που διέπραξε η ίδια, αλλά για την αδυναμία της να εμποδίσει τα εγκλήματα των άλλων.

sok

Σκάνδαλο στη Eurovision: 300χιλιάδες ευρώ σε influencers για να σπρώξουν τη Μάλτα

Χamos

Ηλίας Μόσιαλος: Όσοι δεν κάνουν εμβόλια ή εμποδίζουν τα παιδιά τους, παίρνουν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο