Άγριες Μέλισσες spoiler: Τη βοήθεια της Ασημίνας ζητά η Μυρσίνη και νέα σύγκρουση με τη Δρόσω

agries-melisses:-ti-voitheia-tis-asiminas-zita-i-myrsini-kai-nea-sygkrousi-me-ti-droso

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Η πρόταση του Νικηφόρου στον Κωνσταντή και η προσέγγιση Ασημίνας – Μυρσίνης για χάρη του Νικηφόρου.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 21 Απριλίου ο Νικηφόρος θα έρθει με μια πρόταση στον Κωνσταντή. Θα φέρει η πρότασή του τη συμφιλίωση ή θα ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στα αδέλφια; Η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι. Η Ασημίνα θα συμμαχήσει, πάλι, με τη Μυρσίνη;

Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τον Συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα, παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους. Η Ουρανία, ενθουσιασμένη, κλείνει συμφωνία με έναν μεγάλο έμπορο της Λάρισας, τον Σαραντόπουλο. Όλοι τη στηρίζουν εκτός απ’ τον Κυριάκο που τον ζώνουν πάλι τα μαύρα φίδια.

Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο, όμως, η χαρά τους δε θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες.

Η Πηνελόπη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Μελέτη και τον Αλέξη, ενώ ο Αλέξης με τον Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη. Θα καταφέρει o Γραμματικός να φτάσει στην άκρη του νήματος της δολοφονίας του Θέμελη; Ο Νικηφόρος ψάχνει συμμάχους ενάντια στον Δούκα και καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα.

survivor

Survivor Spoiler 21/04: Διάγγελμα προς τους ψηφοφόρους του ο Ντάφυ!

vangelis-germanos-kai-kostas-leivadas-sto-mousiko-kouti

ΕΡΤ Μουσικό κουτί: Βαγγέλης Γερμανός και Κώστας Λειβαδάς στο Μουσικό Κουτί