Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα γίνει με τον Άγγελο και τη Σοφούλα

Χamos

Τι θα αποφασίσει η κόρη του Τόλια και της Ουρανίας για το μέλλον της σχέσης της με τον τέως αρραβωνιαστικό της στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών».

Κλεισμένη στο μοναστήρι όπου κατέφυγε μετά από το ολέθριο τέλος του γάμου της με τον Μάνο Βόσκαρη, η Σοφούλα θα λάβει τις επόμενες ημέρες -στα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» που θα δούμε την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα- ένα γράμμα που θα την συγκινήσει και θα την προβληματίσει.

Το γράμμα θα προέρχεται από τον τέως αρραβωνιαστικό της, τον Άγγελο, και θα φτάσει στα χέρια της μετά από την κουβέντα που θα έχει με την μοναχή Ευσεβία, στην οποία θα εξομολογηθεί τα πάντα για τη σχέση της με τον Βόσκαρη και τις «πληγές» που της άφησε. Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζει τη σχέση που συνδέει την Ευσεβία με τον φυλακισμένο πλέον σύζυγό της.

Στην επιστολή του ο Άγγελος παρακαλεί τη Σοφούλα να επιστρέψει στο χωριό και στους ανθρώπους που την αγαπούν, ξυπνώντας μέσα της την νοσταλγία για την ζωή που θα μπορούσε να έχει στο πλάι του και τις ευκαιρίες που «κλώτσησε» όταν επέλεξε να δεθεί με τα δεσμά του γάμου με τον Βόσκαρη.

 

 

Με αφορμή το γράμμα του, η Σοφούλα παίρνει τελικά την απόφαση να επιστρέψει στο Διαφάνι και να αντιμετωπίσει τους συγχωριανούς της που της έχουν γυρίσει την πλάτη μετά από τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στον Άγγελο και στους γονείς της.

Έτσι η Σοφούλα επιστρέφει, πιο ήρεμη και συνειδητοποιημένη από ποτέ, αποφασισμένη να βάλει τάξη στη ζωή της, μακριά από τον σύζυγό της -ο Μάνος Βόσκαρης παραμένει ο νόμιμος σύζυγός της- και το καθεστώς τρόμου που βίωσε μέχρι την καταδίκη του.

 

 

Όμως ο Άγγελος έχει άλλες βλέψεις για τη Σοφούλα. Παρά την προδοσία και την απογοήτευση που ένιωσε στο παρελθόν, ο νεαρός υφιστάμενος του Προύσαλη συνεχίζει να τρέφει αισθήματα για την κόρη του Τόλια και της Ουρανίας. Αισθήματα που δεν μπορούν να βρουν διέξοδο όσο ζει ο Βόσκαρης.

 

 

 

Ο θάνατος του Βόσκαρη θα απελευθερώσει τη Σοφούλα και τον Άγγελο, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναπιάσουν τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν, πιο ώριμοι πια και πιο κατασταλαγμένοι.

Θα δώσει τελικά η Σοφούλα μια ευκαιρία στον άνδρα που στάθηκε πλάι της στις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής της;

Θα το δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ήρωες τους οποίους υποδύονται η Βίκυ Διαμαντοπούλου και ο Νίκος Λεκάκης θα βρίσκονται πλέον «πολύ κοντά».

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Επίσκεψη της ΠτΔ στον «Ξενώνα Γυναικών Θυμάτων Βίας»

Χamos

Στο Μαξίμου ο Ισραηλινός καθηγητής Αρμπέρ για το φάρμακο κατά της Covid