Άγριες Μέλισσες: Συγκινημένος ο Σπύρος Σταμούλης αποχαιρετά τον Αλέξη Γραμματικό

φονος γραμματικος

Με μία ανάρτησή του στο Instagram ο Σπύρος Σταμούλης θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τον ρόλο του Αλέξη Γραμματικού στις Άγριες Μέλισσες, που ολοκληρώθηκε σήμερα με την άγρια δολοφονία του. Το γεγονός αυτό σόκαρε και συγκίνησε τους τηλεθεατές, που έκαναν πολλές αναρτήσεις στο Twitter με τις Άγριες Μέλισσες να γίνονται αμέσως πρώτο trend.

Ο ηθοποιός συγκίνησε με την ανάρτησή του για τις στιγμές που έζησε υποδυόμενος τον Γραμματικό: «Θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους συντελεστές και συναδέλφους, την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για το επαγγελματικό τους ήθος και την αμέριστη στήριξη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι απαρτίζουν τα δύο εξαιρετικά συνεργεία, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό. Αισθάνομαι ευτυχής επειδή είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ όχι μόνον με ταλαντούχους και λαμπερούς ηθοποιούς, αλλά σημαντικότερα: με “όμορφες” και δοτικές υπάρξεις.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Νιώθω συγκίνηση και περηφάνια διότι οι σεναριογράφοι έπλασαν έναν υπέροχο και αγαπητό ρόλο, ο οποίος ενσάρκωνε διαχρονικές και προοδευτικές αξίες. Ήταν μεγάλη μου τιμή.

agries-melisses:-to-telos-tou-v’-kyklou-echei-mono-thanato

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Β’ κύκλου έχει μόνο θάνατο

Πάνος Καλίδης: Όταν διάβαζα κάτι αρνητικό για μένα με ενοχλούσε, πήγα να ξεκινήσω τα χάπια