Άγριες Μέλισσες spoiler 03/06: Τρεις κηδείες (μία από αυτοκτονία) και ένας γάμος

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τρεις κηδείες (μία από αυτοκτονία) και ένας γάμος

Μέχρι τώρα είδαμε στις Άγριες Μέλισσες να πεθαίνουν διαδοχικά ο Θέμελης, ο εισαγγελέας που ανέλαβε να εξιχνιάσει την υπόθεση του θανάτου του και άντρας της Πηνελόπης και ο Βόσκαρης.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τρεις κηδείες (μία από αυτοκτονία) και ένας γάμος

Αλλά υπάρχουν κι άλλοι θάνατοι που θα μας συγκλονίσουν στο φινάλε του δεύτερου κύκλου που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 3 Ιουνίου.

Είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο τη Μυρσίνη να μαθαίνει ότι τον Σέργιο τον σκότωσαν και οι τρεις αδελφές Σταμίρη και όχι μόνο η Λενιώ. Από εκείνη τη στιγμή θα βάλει σκοπό της ζωής της να τις εξοντώσει και θα διατάξει τον Μελέτη να τις κάψει ζωντανές.

Ο Μελέτης θα ζητήσει τη βοήθεια του Αχιλλέα. Στη συμπλοκή όμως που θα γίνει θα τραυματιστεί θανάσιμα και τελικά θα πεθάνει. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Μιλτιάδη που στην προσπάθειά του να βοηθήσει τις ανιψιές του θα βρεθεί κι αυτός μπλεγμένος στη συμπλοκή και θα μαχαιρωθεί.

Όταν η Ανέτ θα μάθει ότι ο Μιλτιάδης σκοτώθηκε κι ότι πίσω από αυτό είναι ο Δούκας και ο γιος της ο Μελέτης θα καταρρακωθεί.

Σε αυτό θα συμβάλλει και μία συνομιλία που θα έχει με τον γιο της, ο οποίος θα της αποκαλύψει ότι ήταν υπεύθυνος και για τον θάνατο του Γιάννου, του βοσκού που είχε δει το έγκλημα και του Κλεομένη.

Τότε η Ανέτ θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα καλό στην ψυχή του Δούκα και του Μελέτη και θα δώσει τέλος στη ζωή της πίνοντας δηλητήριο.

Κι ενώ όλο το Διαφάνι θα πέσει στο πένθος, αφού δεν θα προλαβαίνει να μετράει πτώματα, υπάρχει και μία αχτίδα αισιοδοξίας. Ο Άγγελος και η Σοφούλα που αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους θα παντρευτούν και θα έχουν καλεσμένο όλο το χωριό.

8 Λέξεις εξελίξεις: Χρέη και οικονομικές δυσκολίες για τον Οδυσσέα

8 Λέξεις: Χρέη και οικονομικές δυσκολίες για τον Οδυσσέα

Χamos

8 Λέξεις εξελίξεις: Χρέη και οικονομικές δυσκολίες για τον Οδυσσέα