Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το μεγάλο μυστικό που κρύβεται στο 1920

Τι είχε συμβεί πίσω, στη μακρινή δεκαετία του 1920, που εξηγεί πολλά από όσα βλέπουμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες;

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα σίριαλ που από το πρώτο επεισόδιο δεν σταμάτησε να εκπλήσσει και να ανατρέπει σεναριακά όλες τις ιστορίες των ηρώων και τους χαρακτήρες τους. Επιπλέον, δεν σταμάτησε να φέρνει στο φως, ανά διαστήματα, μυστικά από το παρελθόν που άλλαζαν όλα όσα γνωρίζαμε ως τηλεθεατές. Αυτή τη φορά, φαίνεται πως έρχεται το μεγαλύτερο μυστικό που κρύβεται καλά μέχρι τώρα στο παρελθόν.

Ταξιδεύουμε πίσω στον χρόνο, στη μακρινή δεκαετία του 1920. Στο Διαφάνι του 1920 κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό που θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας: «Θα δούμε τον Σέργιο Σεβαστό, τον πρεσβύτερο, που τον είχε υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς -τώρα θα τον υποδυθεί άλλος ηθοποιός σε μικρότερη ηλικία-, θα δούμε τον Γιώργη Σταμίρη, θα δούμε και τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη. Θα αποκαλυφθεί τι συνδέει τον Μάνο Βόσκαρη με την οικογένεια των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες. Ο Σέργιος Σεβαστός ήταν αυτός που είχε δολοφονήσει τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη και γι’ αυτό ο Μάνος Βόσκαρης τρέφει μίσος μέσα του για την οικογένεια των Σεβαστών».

Όπως αντιλαμβανόμαστε, η αποκάλυψη αυτή λύνει πολλές απορίες που είχαμε μέχρι τώρα για τις Άγριες Μέλισσες. Αλήθεια, όμως, ποια θα είναι η έκβαση της δίκης του Μάνου Βόσκαρη;

«Πολύ σύντομα θα δούμε το τέλος της δίκης, καταδικάζεται ως ένοχος για τους βιασμούς της Ελένης και θα τον δούμε να οδηγείται στις φυλακές με πολυετή κάθειρξη», είπε ο δημοσιογράφος για τις Άγριες Μέλισσες.

Eurovision 2021 Ελλάδα: Ακούστε για πρώτη φορά το Last Dance με την Stefania

Η Λίτσα Πατέρα και η απίστευτη πρόβλεψη για Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι