Άγριες Μέλισσες spoiler: Την μητέρα των αδελφών Σταμίρη κάποιος τη σκότωσε δεν αυτοκτόνησε …

H μητέρα των αδελφών Σταμίρη μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου της με τον Μιλτιάδη, έδωσε τέλος στη ζωή της. Ο Μιλτιάδης ένιωθε τύψεις για το κακό που προκάλεσε όταν αποκαλύφθηκε ότι έτρεφε αισθήματα για τη μητέρα των αδελφών Σταμίρη. Τη Βαλεντίνη κάποιος τη σκότωσε,δεν αυτοκτόνησε, όπως θα αποδειχθε. Ποιος είναι ο δολοφόνος της;….

Εκτός από την αποκάλυψη του δολοφόνου της Βαλεντίνης οι τρεις αδελφές θα μάθουν ότι και ο πατέρας τους δολοφονήθηκε.Όταν θα μάθουν ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η οικογένεια Σεβαστού, οι σχέσεις της Ασημίνας με το Νικηφόρο και της Δρόσως με τον Κωνσταντή θα διαταραχθούν για ακόμη μία φορά.

Η αποκάλυψη για τη δολοφονία της Βαλεντίνης θα προκαλέσει ρήξη και στις σχέσεις της Λενιώς με τον Μιλτιάδη και τον Λάμπρο. Τι ήξερε ο πατέρας του αγαπημένου της και δεν το αποκάλυψε όταν έπρεπε;

Ο Μπάμπης βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Νικηφόρου, που είναι αποφασισμένος να κρατήσει τη γυναίκα του, με κάθε τρόπο, ενώ η παρουσία του Δούκα στον γάμο της Πηνελόπης θα φέρει αναταράξεις.

Το ίδιο βράδυ, το Διαφάνι υποδέχεται το 1966. Στο σπίτι του Τόλλια, ο Άγγελος θα ξεσπαθώσει εναντίον του Βόσκαρη, προκαλώντας προβλήματα στον επικείμενο γάμο του με τη Σοφούλα. Και ενώ ένας νέος παράνομος έρωτας κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, κοντά στο Διαφάνι θα βρεθεί το πτώμα ενός άντρα, που θα βάλει σε καινούριες περιπέτειες το χωριό.

Άγγελος Μπράτης για Ταραντίλη: “Δεν νομίζω ότι μου μοιάζει… δεν είναι τόσο σέxι όσο εγώ”

Lockdown: Τηλεκπαίδευση για Γυμνάσια και Λύκεια