Άγριες Μέλισσες spoiler: Νέες ιστορίες από το παρελθόν θα έρθουν στο φως και μια δολοφονία θα δικαιωθεί

φονος γραμματικος

Κι όμως, ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα φέρει πολλές αλήθειες στο φως, ακόμη και τον τρόπο που πέθανε ο Αλέξης Γραμματικός. Ένας θάνατος που συγκλόνισε τους τηλεθεατές και άλλαξε πολλούς χαρακτήρες. Μία φρικτή δολοφονία που άνοιξε έναν νέο κύκλο εκδίκησης…

Ο Αλέξης έπεσε από τις σφαίρες του Αχιλλέα Μεγαρίτη και των ανδρών του. Στόχος του ήταν να προστατεύσει τον Δούκα, προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή, αλλά και να εκδικηθεί για την φυλάκιση του Ακύλα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξης Γραμματικός είχε κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή, για αυτό τον λόγο ο Αχιλλέας ήθελε να τον βγάλει από τη μέση.

Στα νέα επεισόδια θα γίνουν πολλά flashbacks.

Θα δούμε πως φυλακίστηκε ο Ακύλας, αλλά και πως δημιουργήθηκαν οι Άβαντες. Νέες ιστορίες από το παρελθόν θα έρθουν στο φως, ενώ μία δολοφονία -επιτέλους- θα δικαιωθεί.

Ο Αλέξης Γραμματικός μας αποχαιρετά, ο τρίτος κύκλος, όμως, φέρνει τη δικαίωσή του, στις Άγριες Μέλισσες.

Στα νέα επεισόδια η Πηνελόπη θα ακούσει πως οι γονείς της σχετίζονται για τον θάνατο του αγαπημένου της.

Μπορεί να μη τον σκότωσαν εκείνοι, αλλά είναι συνένοχοι.

Θα μάθουν όλοι πως ο Αλέξης έπεσε στο έδαφος, εξαιτίας των ερευνών του κατά του Δούκα. Αυτό θα ξυπνήσει την οργή της Πηνελόπης, η οποία έχει σπουδάσει νομικά και είναι έτοιμη να εκδικηθεί.

Η επιστροφή της από το Παρίσι θα είναι καθοριστική. Αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο του Αλέξη, είναι διατεθειμένη να τα βάλει με όλους. Ακόμη και με τους γονείς της, ακόμη και με τον Ακύλα Μεγαρίτη. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες…

 

Survivor: ΠΟΙΑ είναι η παίκτρια που συνελήφθη να κλέβει

μυκονος

News: Συνελήφθη ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς