Άγριες Μέλισσες spoiler: Η περιουσία του Δούκα στα χέρια της Μυρσίνης

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το νέο ζευγάρι που φέρνει αναταράξεις - Έρχονται πολύ κοντά οι...

Ένας νέος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Μυρσίνη και ο Δούκας θα βρεθούν αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες, με την περιουσία των Σεβαστών να βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Στην αντεπίθεση η Μυρσίνη – Η περιουσία του Δούκα στα χέρια της

Ο Δούκας, θέλοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της συζύγου του, της μεταφέρει την περιουσία του. Περνάει όλα όσα έχει αποκτήσει επί χρόνια, στο όνομά της. Πλέον, δεν ανήκει τίποτα σε εκείνον, μόνο στην Μυρσίνη.

Η Μυρσίνη, αν και αρνήθηκε στην αρχή, στη συνέχεια είπε το ναι σε αυτή την μεταβίβαση. Ο Δούκας θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο θα ηρεμήσει η σύζυγός του, γεγονός που δεν ισχύει. Η Αντιγόνη επιμένει και η Μυρσίνη εξοργίζεται.

Η Αντιγόνη συνεχίζει να ενοχλεί τον Δούκα. Οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν ξανά, με την Μυρσίνη να απειλεί θεούς και δαίμονες. Ο Δούκας θα ζητήσει από την ερωμένη του να δώσει λίγο χρόνο, για να ηρεμήσει η κατάσταση. Η Αντιγόνη, όμως, είναι ερωτευμένη μαζί του και δε τον θέλει κοντά στην πρώην φίλη της.

Οι εντάσεις ξεσπούν. Η Μυρσίνη δείχνει το σκληρό της πρόσωπο και εκμεταλλεύεται την περιουσία του Δούκα, στις Άγριες Μέλισσες. Εκείνος της ζητάει να υπογράψει την επιστροφή της περιουσίας στο όνομά του, μετανιωμένος για το βήμα που έκανε.

Φυσικά, η Μυρσίνη αρνείται. Τον κρατάει στο χέρι, απειλώντας να τα τινάξει όλα στον αέρα! Ο Δούκας είναι σε άσχημη κατάσταση. Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί, η Μυρσίνη φέρεται εκδικητικά και ο Δούκας έχει χάσει τον έλεγχο, τόσο της συζύγου του, όσο και της περιουσίας του.

Spoilers

Φορολοταρία αποδείξεων ΑΑΔΕ: Κλήρωση Νοεμβρίου 2021

Spoilers

Σασμός spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει τον πατέρα του Άγγελου