Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εξαφανίζεται

agries-melisses-spoileρ

Η ψυχολογική κατάσταση του Κωνσταντή είναι πολύ άσχημη και αφού λέει στη Δρόσω πως θέλει να παραδοθεί, εξαφανίζεται. Παράλληλα, ο Θανάσης δέχεται δολοφονική επίθεση και πεθαίνει. Έπειτα από αυτό, ο Κουρτέσης προτείνει ένα σχέδιο προκειμένου να κλείσουν μια και καλή στη φυλακή τους ενόχους για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ. Η επέμβαση του Ζάχου στις προσπάθειες του Νικηφόρου και του Πέτρου να μάθουν ποιος πήρε ιόν πυροκροτητή είναι καίρια, παρά τις αντιρρήσεις της Ασημίνας, που ξεκαθαρίζει τη θέση της. Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό του και οι τύψεις για όσα έχουν γίνει στο παρελθόν τον κατακλύζουν.

Η Δρόσω προσπαθεί να τον συνεφέρει, αλλά κανείς δεν φαίνεται ικανός να τον βοηθήσει. Μάλιστα, ο Κωνσταντής της ανακοινώνει μία δυσάρεστη απόφαση του και η κοπέλα καταρρακώνεται. Εν τω μεταξύ, ο Λάμπρος με την παρότρυνση της Ελένης δέχεται τελικά να διδάξει στο σχολείο για τυφλά παιδιά και να κάνει με αυτόν τον τρόπο μία νέα αρχή στο επάγγελμα που τόσο αγαπάει. Από την άλλη, ο Μελέτης, μαθαίνοντας πως ο Ακύλας κρατάει στο σπίτι του κλειδωμένη την οικογένεια του, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Ο ίδιος, αποφασισμένος για όλα, πηγαίνει να πάρει πίσω την Κορίνα. Παράλληλα, όσο περνούν οι μέρες, η δίκη του Ακύλα πλησιάζει και εκείνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να γλιτώσει και να καταφέρει να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Ωστόσο, αυτή η κίνηση φέρει βαρύ τίμημα. Η Δρόσω μαθαίνει την πρόθεση του Κωνσταντή να πάει να ομολογήσει όσα έχει διαπράξει και ανάμεσα τους ξεσπάει έντονος καβγάς. Ωστόσο, τις επόμενες ώρες όλοι ενημερώνονται πως ο γιος του Τόλλια, ο Θανάσης, δεχτήκε μία επίθεση με όπλο.

Ο νεαρός χτυπήθηκε από μία σφαίρα και μεταφέρεται σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η είδηση για την επίθεση στον Θανάση πέφτει σαν βόμβα και τους αναστατώνει όλους και κυρίως τους γονείς του και τη Σοφούλα. Λίγο αργότερα, η Δρόσω ψάχνει να βρει τον Κωνσταντή, αλλά δεν τα καταφέρνει. Όταν διαπιστώνει πως ούτε ο Νικηφόρος με την Πηνελόπη γνωρίζουν πού βρίσκεται, πανικοβάλλεται και όλοι μαζί ανησυχούν για εκείνον, καθώς την τελευταία φορά που τον είδαν έκανε πολύ άσχημες σκέψεις. Ταυτόχρονα, ο εισαγγελέας δέχεται μία παράξενη επίσκεψη για μία ακόμα πιο παράξενη καταγγελία και η απάτη του Δούκα με τον ψεύτικο εκβιασμό ξεσκεπάζεται με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Την ίδια ώρα, ο Θανάσης, μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε, μπαίνει στο χειρουργείο και παλεύει για τη ζωή του.

Ωστόσο, οι γιατροί δίνουν ελάχιστες ελπίδες στους γονείς του. Και οι φόβοι τους επιβεβαιώνονται κάποιες ώρες μετά, όταν τους ανακοινώνουν πως ο νεαρός πέθανε. Ο θάνατος του Θανάση συγκλονίζει το Διαφάνι, ενώ όλοι είναι σίγουροι για την ενοχή του Ακύλα. Η Παγώνα καταρρακώνεται, ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του, παρά τις προσπάθειες των φίλων του να τον συγκρατήσουν. Η σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή αρχίζει να κλονίζεται μετά την εξαφάνιση του. Ο ίδιος εμφανίζεται, αλλά συνεχίζει να επιθυμεί να παραδοθεί μιας και οι τύψεις δεν τον αφήνουν να ανασάνει. Παράλληλα, η Ζωή περνάει στην αντεπίθεση και καταφέρνει να διώξει τον Ακύλα απ’ το σπίτι. Ακόμη, ο εισαγγελέας Κουρτέσης παρουσιάζει στον Λάμπρο, στον Ζάχο και στον Πέτρο ένα παράτολμο σχέδιο για να οδηγήσει τον Ακύλα στη Δικαιοσύνη.

Εντωμεταξύ, όλοι είναι συντετριμμένοι μετά τον θάνατο του Θανάση και το χωριό βυθίζεται στη θλίψη. Από την άλλη, ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή πρόκειται να προβούν σε μία κίνηση που αναμένεται να ταράξει τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Αποφασίζουν να πουλήσουν όλη την περιουσία τους, καθώς πιστεύουν πως είναι ο μοναδικός τρόπος να απεμπλακούν μια και καλή από τα προβλήματα. Την επόμενη μέρα, ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Ζάχος ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ. Έτσι, λίγες ώρες αργότερα, ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντουνιάς αλλά και όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης συλλαμβάνονται. Ήρθε η ώρα της δικαίωσης και θα οδηγηθούν στη φυλακή;

Justin Bieber: Ανακοίνωσε ότι παρέλυσε το μισό του πρόσωπο – video

Σασμός Spoiler: Ο Γεράσιμος και η Στέλλα θα περάσουν μία μεγάλη κρίση στη σχέση τους!