Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σε μεγάλο κίνδυνο βρίσκονται Κυριάκος και Σταμάτης – Μπερδεμένος ο Νικηφόρος με την ερωτική του ζωή, τι θα αποφασίσει;

Απόψε, Τρίτη 12 Απριλίου, στις 22:30, στον ANT1

Με τη δυνατή πλοκή, τις συνεχείς ανατροπές και τα έντονα συναισθήματα των ηρώων που τους κυριεύουν, η επιτυχημένη σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες», η οποία προβάλλεται κάθε βράδυ, από Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:30, στον ΑΝΤ1, συνεχίζει να συγκλονίζει τους τηλεθεατές. Μην χάσετε το αποψινό επεισόδιο, θα είναι καθηλωτικό.

Τι θα δούμε απόψε, Τρίτη 12 Απριλίου:

Ο Ζάχος με τον Λάμπρο, μετά τις αποκαλύψεις του Τάσσιου, αποφασίζουν να γραφτούν σε μία σκακιστική λέσχη για να πλησιάσουν τον άνθρωπο που μιλάει στις ταινίες.

Ο Ακύλας «χτίζει» από την αρχή τους Άβαντες, κάνοντας έξαλλο τον Μελέτη που είναι αποκλεισμένος. Ο Παναγιώτης αποκαλύπτει τα αισθήματά του στη Βιολέτα, ενώ ο Σταμάτης προσπαθεί να εξιλεωθεί απέναντι στον Ζαχαρία, που τον παράτησε.

Η Δρόσω μοιράζεται με τις αδελφές της τις ανησυχίες της πως μετά τον γάμο δε θα μπορεί να μένει μαζί με τον Σέργιο και η Ασημίνα ομολογεί πως κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο. Ο τελευταίος νιώθει ενοχές απέναντι τόσο στη μητέρα του γιου του και πρώην σύζυγό του, Ασημίνα, όσο και στη Ρένα.

Η Κορίνα πάει στην «Πανδώρα», μαζί με τον Λευτέρη, για να ακούσει τον Μπάμπη. Ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια για την Κορίνα. Η Ουρανία πάει εκδρομή με τον Άλκη, ενώ ο Κυριάκος με τον Σταμάτη βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο.

Δείτε το τρέιλερ:

Δίκη – Μπάμπης Αναγνωστοστόπουλος: «Δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγό μου, την αγαπάω»

Σασμός Spoiler: Τρόπο να κρατήσει την υπόσχεσή της στον Αστέρη ψάχνει η Βασιλική – Θα καταφέρει να πραγματοποιήσει την επιθυμία του;