Άγριες Μέλισσες spoiler: Πρεμιέρα και αλλαγές!

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με την τρίτη τους σεζόν και οι τηλεθεατές αναμένουν με ανυπομονησία τα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1. Φυσικά έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα spoiler και δεν γίνεται να τα κρατήσουμε για τον εαυτό μας.

Η εφημερίδα Espresso έχει αναλυτικό ρεπορτάζ και σύμφωνα με τα όσα γράφει, στις 27 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Οι αλλαγές θα είναι αρκετές σε σκηνοθετικό επίπεδο, καθώς τα σκηνικά και τα κοστούμια διαφοροποιούνται.

Η φωτογραφία θα γίνει πιο σκοτεινή, θα υπάρχουν πιο θαμπά πλάνα. Σαν φιλμ νουάρ που θα θυμίσει πως η σειρά διαδραματίζεται στην περίοδο της χούντας.

Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν θα κυκλοφορεί έξω το βράδυ στο Διαφάνι, ο  έλεγχος είναι μεγάλος και τα χωριά και οι πόλεις είναι άδειες. Με μεγάλο ρίσκο γίνονται νυχτερινά περπατήματα…

Η καινούργια προσθήκη στο Διαφάνι είναι το περίπτερο, δίπλα ακριβώς από το καφενείο της Βιολέτας. Και αυτό το περίπτερο κρύβει πολλά μυστικά σύμφωνα με τα spoiler.

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν και εμείς δεν μπορούμε από το να περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Big Brother 2 trailer: Είναι ψωνάρες, δεν μου αρέσουν ….

showbiz

Δέσποινα Βανδή: Η αντίδρασή της όταν συνάντησε τηλεοπτικές κάμερες μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη