Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις στον 3ο κύκλο;

Ποιοι θα παραμείνουν μαζί και ποιοι χωριστά;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις στον 3ο κύκλο; Ποιοι θα παραμείνουν μαζί και ποιοι χωριστά;

Ο Λάμπρος και η Ελένη δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει η άφιξη του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι. Ο δάσκαλος θα εξοριστεί στη Λέρο και η Ελένη θα μείνει πίσω. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν της, όμως, θα φέρει τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες. Ο γιος μιας γυναίκας που είχε σταθεί πολύ στην Ελένη, επιστρέφει στο Διαφάνι και κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω, μετά από τόσες πικρές αλήθειες και τόσα εγκλήματα, όπως γράφει στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας η Μαρία Ανδρέου, χωρίζουν. Ο ερωτικός πόνος μέσα τους, όμως, παραμένει για να τους θυμίζει πως αυτό που είχαν δεν θα σβήσει ποτέ. Η Δρόσω θα κάνει δεσμό με κάποιον άλλον, αλλά κανείς δεν είναι Κωνσταντής και η φλόγα της για εκείνον δεν σβήνει στις Άγριες Μέλισσες.

Από την άλλη, η Πηνελόπη, στο Παρίσι, θα συνειδητοποιήσει πως ο Μελέτης ήταν το μεγάλο της λάθος και από δική της υπαιτιότητα έχασε τον Αλέξη Γραμματικό.

Ο Μελέτης δεν θα την ξεχάσει, ωστόσο θα ενταχθεί στους Άβαντες που αναβιώνουν από τον Ακύλα.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα προσπαθήσουν ξανά να είναι μαζί. Φαινομενικά για χάρη του παιδιού, αλλά ουσιαστικά γιατί ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ στις Άγριες Μέλισσες.

Η Ουρανία με τον Κυριάκο, όμως, θα περάσουν τεράστια κρίση. Δεν έχουν την ίδια άποψη για τη ζωή και την ίδια κουλτούρα, με τον Σαραντόπουλο να μην έχει πει την τελευταία του κουβέντα.

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα τα αλλάξει όλα και θα οδηγήσει το κοινό σε νέες τοποθεσίες, καινούργια σκηνικά, αλλά και σπίτια που δεν έχουμε ξαναδεί.

Για πρώτη φορά θα δούμε αυτό αγαπημένο εξοχικό των Σεβαστών στην Λάρισα, το οποίο η οικογένεια ανέφερε πολλές φορές στη σειρά. Παράλληλα, στα νέα σκηνικά θα δούμε και τις αλλαγές στο σπίτι του Δούκα στο Διαφάνι και στο σπιτικό των αδελφών Σταμίρη, ενώ σε καινούριο σπίτι θα μένουν η Ασημίνα και η Δρόσω.

Spoilers

Survivor spoiler 21/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Αγγελική: Αυτό είναι το τέλος της Τζένης στη σειρά

Αγγελική: Αυτό είναι το τέλος της Τζένης στη σειρά