Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποια αλήθεια σοκάρει τον Νικηφόρο;

Τι μαθαίνει ο Νικηφόρος και τον αναγκάζει να πάρει το παιδί από την Ασημίνα; Ποια είναι η σοκαριστική αλήθεια στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Νικηφόρος, στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, θα οδηγηθεί σε ακραίες συμπεριφορές απέναντι στην Ασημίνα, αλλά και στις αδελφές της. Ο ίδιος βγαίνει εκτός ελέγχου. Ωστόσο, η συμπεριφορά του αυτή δεν είναι αψυχολόγητη. Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει κάτι που τον σοκάρει και το διαζύγιο για εκείνον είναι μονόδρομος.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και της απαγορεύει να έρθει σε επαφή με τον γιο του. Από το μίσος που τρέφει για τη γυναίκα του, αλλά και τη Δρόσω, δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά και να διακρίνει πως ο μικρός Σέργιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Μυρσίνη πηγαίνει τον Σέργιο κρυφά στην Ασημίνα για να ανέβει η ψυχολογία του. Αυτή η επίσκεψη θα φέρει τα πάνω κάτω στα δύο σπίτια, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος πηγαίνει στην αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση και η κατάσταση οδηγείται εκτός ελέγχου. Οι τρεις αδελφές ενημερώνονται πως το δικαστήριο δίνει προς το παρόν την επιμέλεια στον Νικηφόρο και καταρρακώνονται.

Η Δρόσω και η Ασημίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους και διεκδικούν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος μετά από αυτή την εξέλιξη χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την Ασημίνα και είναι τόσο εχθρικός απέναντί της. Όμως το εκμυστηρεύεται σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα στις Άγριες Μέλισσες.

Survivor

Survivor spoiler διαρροή 25/3: Αυτό είναι το ποσό που θα λάβει ο Jason Derulo για να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης

Eξώδικο του Γιώργου Πατούλη στην Μαρίνα