Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο μικρός Σέργιος εκδικείται την Αιμιλία

Ο μικρός Σέργιος θα καταφέρει να εξοργίσει την Αιμιλία, στις Άγριες Μέλισσες, φτάνοντας την κατάσταση στα άκρα. Ο μικρός μας ήρωας θα καταφέρει να οργανώσει ένα σχέδιο με τους συμμαθητές του, το οποίο θα βάλει σε κίνδυνο τον ίδιο, αλλά και όλη την τάξη.

 

Όλα θα ξεκινήσουν από την άφιξη του μικρού Ζαχαρία στην τάξη. Ο Σταμάτης επιστρέφει στο Διαφάνι με ένα παιδί, το οποίο θα προκαλέσει τεράστια σύγχυση. Όπως είχε αποκαλύψει ο Νίκος Ψαρράς, στο YouflyRadio και στον Παύλο Αγιαννίδη:

«Ο Σταμάτης επιστρέφει μαζί με ένα έγχρωμο παιδάκι, στις Άγριες Μέλισσες. Σε αυτή την στενή, δύσκολη, δύστροπη εποχή της χούντας, ήθελαν οι σεναριογράφοι να περάσουν ένα μήνυμα για το πως αντιμετώπιζαν οι χουντικοί τους μη Έλληνες».

Η Αιμιλία δε θα δεχτεί το παιδάκι αυτό στην τάξη. Μάλιστα, δε θα διστάσει να του κάνει τη ζωή κόλαση, χρησιμοποιώντας σχόλια ρατσιστικά μία στάση εχθρική. Θα προσπαθήσει να το απομονώσει από τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο μικρός Σέργιος θα πείσει τους συμμαθητές του να μην ακούσουν την Αιμιλία, στις Άγριες Μέλισσες. Θα αγκαλιάσουν τον μικρό με αγάπη, κάνοντάς τον να νιώσει άνετα. Η αυστηρή δασκάλα, όμως, θα επιμείνει.

Τότε είναι που ο μικρός Σέργιος θα θελήσει να την βάλει στη θέση της.

Μαζί με άλλα παιδάκια, θα οργανώσουν μία φάρσα σκληρή, η οποία θα εξοργίσει την Αιμιλία! Ο μικρός θα μπει σε κίνδυνο, ενώ ένα έκτακτο συμβούλιο γονέων θα θέσει πάλι τις αδελφές Σταμίρη στο επίκεντρο.

Spoilers

Η χώρα μας δε θα αλλάξει ποτέ δυστυχώς και είναι γεμάτη ζόμπι

Spoilers

Δήλωση του Πρωθυπουργού για νέα μείωση του ΕΝΦΙΑ