Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μάνος Βόσκαρης αυτοκτονεί σε ψυχιατρείο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μάνος Βόσκαρης αυτοκτονεί σε ψυχιατρείο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά. Ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας μετά τα γεγονότα της δίκης, θα βρεθεί στις φυλακές. Έπειτα, ο Βόσκαρης, θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο, με το τέλος του να πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες, μέσα από την αυτοκτονία. Βέβαια, έχουν ήδη γραφτεί πολλά για τον τρόπο με τον οποίο ο πρωταγωνιστής θα αποχωρήσει από την σειρά.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μάνος Βόσκαρης αυτοκτονεί σε ψυχιατρείο

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα, ο Μάνος Βόσκαρης δέχεται πολλά χτυπήματα στην δίκη και, μάλιστα, από άτομα που δεν περίμενε ποτέ. Εκτός από την Σοφούλα, την χαριστική βολή θα την δώσει και ο Δούκας, αναφερόμενος σε περιστατικά του παρελθόντος. Ο Μάνος Βόσκαρης φυλακίζεται με απόφαση δικαστή κι έκτοτε ξεκινάει ο εφιάλτης του.

Όπως είχε αναφερθεί αποκλειστικά στο Youfly.com, στις 28/1/21, ο Μάνος Βόσκαρης οδηγείται στην φυλακή, ύστερα από την κατάθεση της συζύγου του. Παρόλο που η Σοφούλα θα πιεστεί πολύ να αποκαλύψει την αλήθεια, στο τέλος θα λυγίσει, μιλώντας για όλα όσα βίωσε στα χέρια του αδίστακτου άντρα.

Μαζί με την Σοφούλα, θα μιλήσει και ο Δούκας, ο οποίος θα υποστηρίξει την Ελένη. Θα επισημάνει το ποιόν του Βόσκαρη, αλλά και γεγονότα από το παρελθόν. Όταν ο Βόσκαρης εργαζόταν στα χωράφια του πατέρα του Σεβαστού, είχε βιάσει μία κοπέλα. Έτσι, Σοφούλα και Δούκας ενώνουν τις φωνές τους και κλείνουν στη φυλακή τον αδίστακτο κακοποιό.

Μην χάσετε

Δυναστεία – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Αυγ 30, 2019

Ο πρωταγωνιστής θα κατευθυνθεί σε φυλακές που ήταν, κάποτε, ο ίδιος διευθυντής. Εκεί, θα του επιτεθούν οι συγκρατούμενοί του, κάνοντας την ζωή του κόλαση. Όπως είναι λογικό, δε θα αντέξει τον εξευτελισμό και την βία, με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη ζωή του. Βέβαια, υπάρχει και η εκδοχή με την αυτοκτονία στο ψυχιατρείο, στο οποίο ο Βόσκαρης οδηγείται σε άσχημη κατάσταση, στις Άγριες Μέλισσες. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Μία άλλη εκδοχή αναφέρει πως το τέλος του Μάνου Βόσκαρη θα έρθει διαφορετικά. Σύμφωνα με την Γιάννα Παπανικολάου και το TV24, ο πρωταγωνιστής θα οδηγηθεί πρώτα στις φυλακές, αλλά οι εφιάλτες του δε θα τον αφήσουν σε ησυχία. Έτσι, θα χάσει τον έλεγχο του εαυτού του, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται σαν τρελός.

Φαντάσματα, οράματα και εφιάλτες θα στοιχειώσουν τον πρωταγωνιστή. Αυτό θα έχει ως συνέπεια, ο Βόσκαρης να οδηγηθεί σε ψυχιατρείο κι εκεί να έρθει η αυτοκτονία του, στις Άγριες Μέλισσες. Στο δωμάτιο της απομόνωσης, θα δέσει τα σεντόνια του κρεβατιού του και θα βάλει μόνος του το τέλος.

Όπως και να έχει, είτε στις φυλακές, είτε στο ψυχιατρείο, η αυτοκτονία είναι μονόδρομος για τον πρωταγωνιστή, με αποτέλεσμα ο Βόσκαρης να μη συνεχίσει στις Άγριες Μέλισσες. Η λύτρωση θα έρθει για την Ελένη, αλλά και για όλες τις γυναίκες που κακοποίησε οικτρά. Η σειρά του ANT1 θα μπει σε άλλους ρυθμούς, ενώ τον ρόλο του κακού θα αναλάβει ξανά – για λίγο- ο Δούκας.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

“Η μητέρα μου έδωσε ένα νεφρό στον πατέρα μου και έτσι είναι και οι δύο μεταμοσχευμένοι”

Άγριες Μέλισσες: Το λαμπερό Παρίσι ως η νέα Τρούμπα για την Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Το λαμπερό Παρίσι ως η νέα Τρούμπα για την Δρόσω