Άγριες μέλισσες spoiler: ο Δούκας έρχεται πάλι στο Διαφάνι

… Ποια θα είναι η αντίδραση των κατοίκων;

Spoilers

Μετά τη μεγάλη φωτιά και τους δύο θανάτους των αδελφών του ο Δούκας φεύγει από το Διαφάνι και μετακομίζει στη Λάρισα. Όμως για μία ακόμη φορά είναι αποφασισμένος να ρισκάρει στις Άγριες μέλισσες.

Και η επιστροφή του στο Διαφάνι θα δημιουργήσει νέα προβλήματα. Είναι γεγονός πως δεν θα καταφέρει να μείνει μόνιμα στο χωριό, καθώς η οικογένεια Μεγαρίτη είναι αυτή που ζει πλέον στο αρχοντικό του.

Παρόλο που τον πρώτο καιρό ο Δούκας και η Μυρσίνη δεν ήταν σε θέση να επισκέπτονται το χωριό, στον τρίτο κύκλο αυτό θα αλλάξει. Άλλωστε, ο Δούκας έχει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στο Διαφάνι.

Έτσι, δεν θα αργήσει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη του. Ποια θα είναι, όμως, η αντίδραση των συγχωριανών του;

Τα γεγονότα δεν έχουν ξεχαστεί. Η μεγάλη πυρκαγιά κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της. Μπορεί να έχασαν και οι Σεβαστοί ένα κομμάτι της γης τους, ωστόσο η ζημιά για τους κατοίκους του Διαφανίου ήταν μεγαλύτερη.

Μόνο με κατεβασμένο το κεφάλι θα επιστρέψουν ο Δούκας και η Μυρσίνη στο χωριό. Ένα χωριό αγανακτισμένο, που είναι έτοιμο να ξεσηκωθεί, σε περίπτωση που επικρατήσει ξανά το θέλημα του Σεβαστού.

Ο Δούκας θα γυρίσει στο Διαφάνι, με την επιστροφή αυτή να είναι γεμάτη εντάσεις, στις Άγριες Μέλισσες. Εξαιτίας της συνεργασίας του με τον Ακύλα Μεγαρίτη, οι βόλτες ανάμεσα σε Διαφάνι και Λάρισα θα είναι αρκετές.

Ωστόσο, ο ίδιος θα κρατάει χαμηλό προφίλ και θα κινείται με μεγάλη προσοχή στα μέρη όπου έζησε και μεγάλωσε.

Ο τάφος του Μιλτιάδη και της Ανέτ θα του προκαλεί δάκρυα και βαθύ πόνο. Ο Δούκας, μπορεί να συνεργαστεί με τον Ακύλα, ποτέ, όμως, δε θα ενστερνιστεί τις απόψεις του.

Θα αρνηθεί να υποστηρίξει ακόμη και τη Μυρσίνη, της οποίας η δίψα για εκδίκηση δεν έχει σβήσει. Δεν αποκλείεται να τον δούμε να πλησιάζει και τα παιδιά του, τα οποία θα κλείσουν την πόρτα σε κάθε κάλεσμά του.

Spoilers

Η Γη της Ελιάς: Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο στο Mega

Ανέκδοτο: Μια κοπέλα απ’ το Κολωνάκι ρωτάει τη μαμά της: «Μαμά τι είναι έρωτας;» …! Τρελό γέλιο