Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μπάμπης επιστρέφει από την εξορία

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μπάμπης επιστρέφει από την εξορία

Φαίνεται πως ο Κυριάκος πέτυχε τον στόχο του! Ο Μπάμπης επιστρέφει στο Διαφάνι, με τον Ακύλα να καυχιέται πως εκείνος τον βοήθησε, στις Άγριες Μέλισσες. Όλοι τον υποδέχονται με μεγάλη χαρά, κατανοώντας τη συμπεριφορά του Κυριάκου, απέναντι στον αδίστακτο Ακύλα Μεγαρίτη.

Ενώ η ευτυχία και η χαρά πλημμυρίζουν το Διαφάνι, ο πρωταγωνιστής διχάζεται. Άλλωστε, κανείς δεν επιστρέφει αλώβητος από την εξορία. Πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει το τεράστιο σοκ της Λέρου.

Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, να σταθεί ξανά στα πόδια του. Όλα είναι δύσκολα για εκείνον. Το χειρότερο θα έρθει, όταν μάθει πως πίσω από την “ελευθερία” του, κρύβεται ο Ακύλας Μεγαρίτης. Η οργή θα τον κυριεύσει. Άλλωστε, κανείς δε θέλει να χρωστάει στον Ακύλα…

Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε στο MYtv για τον ρόλο του Μπάμπη, αλλά και για όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια. Ο ίδιος τόνισε πως ο Μπάμπης θα συνεχίσει να μάχεται για το δίκαιο στις Άγριες Μέλισσες, ακόμη και μετά την επιστροφή του στο Διαφάνι.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Πάντα κινδυνεύει η ζωή του Μπάμπη. Όταν μάθει πως τον βοήθησε να βγει από την εξορία ο μεγαλύτερος εχθρός του (Ακύλας), σίγουρα δε θα υπάρξει χαρά.

»Ο Μπάμπης φτάνει στα άκρα για να βοηθήσει. Δεν είναι πολιτικοποιημένος, αλλά ελεύθερο πνεύμα. Βοηθάει τους συνανθρώπους του, όποιοι να είναι αυτοί. Έφτασε στο σημείο να πάει στην εξορία, για να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

»Σίγουρα αγαπάει ακόμη την Ασημίνα, αλλά εκείνη είναι αλλού. Ο Μπάμπης αυτό που θέλει για εκείνη είναι να είναι ευτυχισμένη».αγριε

ηλιακη

Μαρία Ηλιάκη: Δεν θα πήγαινα στην ζωντανή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Spoilers

Καλαμάτα: Νεκρός ο Νίκος Γραμματικόπουλος. Ο διευθυντής της κλινικής Covid-19