Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Ακύλας έτοιμος να βάψει τα χέρια του με αίμα

Άγριες Μέλισσες

Η κόλαση ξεκινάει για την οικογένεια Μεγαρίτη! Ο Ακύλας και η Ζωή θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ακύλας θα μάθει πως η γυναίκα του, όχι απλώς είχε εραστή, αλλά -μάλιστα- αυτός γυροφέρνει ακόμη στην καθημερινότητά της.

Μέσα από έρευνες, ο Ακύλας θα διαπιστώσει πως ένας από τους Σεβαστούς είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της συζύγου του. Στο πλευρό του θα έχει την Κορίνα, η οποία είναι διατεθειμένη να “κάψει” την μητέρα της, ανά πάσα στιγμή.

Στόχος του Ακύλα είναι να βρει τον εραστή της Ζωής και να τον κυνηγήσει μέχρι τέλους. Θέλει να του κάνει μεγάλο κακό, ακόμη και με το να τον σκοτώσει. Για να το πετύχει, θα ζητήσει τη βοήθεια του Μελέτη, ο οποίος θα έρθει σε δύσκολη θέση.

«Ποιος είναι ο εραστής σου;», θα ρωτήσει την Ζωή, η οποία θα κοκαλώσει. Η πρωταγωνίστρια θα φοβηθεί για την τύχη του αγαπημένου της, καθώς γνωρίζει πως ο Ακύλας είναι ικανός για τα πάντα.

Έτσι, θα τρέξει να ειδοποιήσει τον Κωνσταντή, ο οποίος είναι ερωτευμένος με την Δρόσω και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Βέβαια, αυτό η Ζωή δε το γνωρίζει. Ένας μεγάλος πόλεμος θα ξεσπάσει. Θα τον προστατεύσει η Ζωή από τις δολοφονικές τάσεις που έχει ο Ακύλας, στις Άγριες Μέλισσες; Ο Μελέτης βρίσκεται στη μέση και διχάζεται…

Spoilers

Μαρία Σάκκαρη: Ολοκλήρωσε την καλύτερη χρονιά στην καριέρα της στο νο.6 του κόσμου

τραγουδιστρια μπεσσυ dancing with the stars

Μπέσσυ Αργυράκη: Κινδύνευσε η ζωή μου, είχα φρικτούς πόνους, πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο