Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μετά τους γάμους, έρχονται οι κηδείες

Χamos

Ολοκληρώνονται οι γάμοι για αυτή τη σεζόν στο Διαφάνι, με τις κηδείες να παίρνουν θέση, στις Άγριες Μέλισσες. Παρόλο που πολλοί περίμεναν να δουν την Σοφούλα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, αυτό δε θα συμβεί, τουλάχιστον στον δεύτερο κύκλο. Μετά τις πολλαπλές χαρούμενες στιγμές που μας χάρισε αυτή η σεζόν, το τέλος θα φέρει την λύτρωση, αλλά και την δυστυχία για ορισμένους.

Σημαντικοί πρωταγωνιστές θα αποχαιρετήσουν για πάντα τη σειρά, με το τέλος τους να είναι αρκετά δραματικό. Ο τρίτος κύκλος θα ξεκινήσει δυναμικά, με τον κύκλο αμαρτιών των ηρώων να σφραγίζεται, ανοίγοντας έναν άλλον, σε μια άλλη εποχή, διαφορετική. Τί θα δούμε μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο για αυτή τη σεζόν;

Μετά τις χαρές, οι λύπες
Οι κηδείες στο Διαφάνι ξεκινούν με αυτή του Μάνου Βόσκαρη, στις Άγριες Μέλισσες. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Βόσκαρης θα δώσει τέλος στη ζωή του, μέσα από τις φυλακές, αποχαιρετώντας οριστικά το κοινό των Μελισσών. Τα γυρίσματα του πρωταγωνιστή έχουν ολοκληρωθεί, με τον ίδιο να συμμετέχει στη νέα σειρά του MEGA “Κομάντα και Δράκοι”.

Το τέλος θα έρθει και για τον αγαπημένο μας Μιλτιάδη, ο οποίος κατάφερε να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, στα τελευταία επεισόδια. Δυστυχώς, πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως δε θα γλιτώσει το ίδρυμα, στο οποίο θα τον στείλει ο ίδιος του αδελφός. Ο πρωταγωνιστής δε θα αντέξει τα τελευταία γεγονότα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί μόνος του στην κάθαρση.

Λόγος γίνεται και για τον θάνατο της Ανέτ. Φαίνεται πως ο Δούκας θα χάσει όλα του τα αδέλφια, μένοντας μόνος. Και επειδή η ιστορία των Σεβαστών επαναλαμβάνεται, πολλοί θα φοβηθούν εάν θα συμβεί το ίδιο και στην επόμενη γενιά, στα παιδιά του Δούκα και της Μυρσίνης. Φυσικά, αυτό είναι κάτι πολύ μακρινό και αβέβαιο.

Το σίγουρο είναι πως, μέχρι το τέλος της σεζόν δε θα δούμε άλλους γάμους στο Διαφάνι, αλλά κηδείες. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και ο παπά – Γρηγόρης (Κωστής Σαββίδακης), δε θα δούμε ούτε βαπτίσεις, μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί τον Ιούνιο…

Χamos

News: Ξανά στην κυκλοφορία η οδός Βάρκιζας – Σουνίου και οι τρύπες Καραμανλή

Χamos

Χρυσό στο Ευρωπαϊκό της Βασιλείας ο Λευτέρης Πετρούνιας