Άγριες Μέλισσες spoiler: Το φινάλε στη σχέση Δούκα – Μελέτη θα σε συγκλονίσει

agries-melisses-spoiler:-koryfaia-anatropi!-to-finale-sti-schesi-douka-–-meleti-tha-se-sygklonisei

Αυτή κι αν είναι ανατροπή στη σχέση Δούκα – Μελέτη !

Από σαράντα κύματα έχει περάσει η σχέση του Μελέτη με τον Δούκα μετά την αποκάλυψη ότι η Ανέτ είναι η μητέρα του.

Η ώρα της αλήθειας για τη δολοφονία του Θέμελη φτάνει με τον Μελέτη να μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Σύμφωνα με το spoiler του Πρωινού, μαθαίνει λοιπόν ότι ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη με το δηλητήριο και η συζήτηση που θα ακολουθήσει θα είναι με πολύ βαριές κουβέντες.

Θα ειπωθούν σκληρά λόγια με τον Δούκα να αποκαλύπτει στον Μελέτη ότι είναι παιδί βιασμού, ότι δηλαδή ο Σωκράτης Θέμελη βίασε την Ανέτ. Ο Μελέτης συγκλονίζει και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Από εκεί κι πέρα έρχεται η μεγάλη ανατροπή.

Ο Μελέτης δεν θα στραφεί εναντίον του, το αντίθετο μάλιστα. Θα δηλώσει πίστη στον Δούκα για μια ακόμη φορά αφού θα αναγνωρίσει το γεγονός ότι εκείνον τον μεγάλωσε.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, o Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους.

Όμως, η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδελφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική πρόταση του Νικηφόρου. Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα μετά από, επίσης, μία απρόβλεπτη πρόταση του Νικηφόρου. Τι θα αποφασίσει; Και τις νέες φουρτούνες θα φέρει η απόφασή του στην οικογένεια των Σεβαστών;

Ο Βόσκαρης δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές.

Ο Λάμπρος ανακοινώνει στον Μιλτιάδη μια απόφαση που θα προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους. Η Ελένη, με τη βοήθεια της Ρίζως, αποφασίζει να ρίξει φως σε μια προσωπική της υπόθεση, ενώ ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θέμελη. Έφτασε η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του;

τριανταφυλλος

Survivor Spoiler: Ο Τριαντάφυλλος είναι ο τελευταίος επιζών από την ομάδα των Διασήμων

kyr.-mitsotakis-–-alpha:-ta-emvolia-einai-i-teliki-apantisi-sto-provlima-tou-koronoiou

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα εμβόλια είναι η τελική απάντηση στο πρόβλημα του κορωνοϊού