Αγριες Μέλισσες spoiler 15/3: Κι άλλος γάμος ριζώνει στο Διαφάνι

Ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές, γνωστός τελευταία και ως Προύσαλης από το Διαφάνι, βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και δεν υπήρξε διόλου φειδωλός στα spoiler για τη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο ενωμοτάρχης της σειράς εποχής του ANT1 κάθισε στην πολυθρόνα απέναντι στους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά και έκανε το ένα spoiler πάνω στο άλλο για τις «Άγριες Μέλισσες».

Αρχικά, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως με την αποχώρηση του Βόσκαρη (όπως κι αν γίνει αυτή), ο Προύσαλης θα πάρει την πολυπόθητη προαγωγή. «Ναι, περιμένω εναγωνίως. Έχω διαβάσει ένα σενάριο, θα προαχθώ», αναφέρει. Όπως μάλιστα αποκαλύπτει, στην είδηση της προαγωγής θα δούμε μια ιδιαίτερη σκηνή με τον χαρακτήρα που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες». «Θα στήσω κι έναν χορό μέσα στο Τμήμα μόνος μου», λέει.

Ο Προύσαλης κάνει πρόταση γάμου στη Ρίζω

 

 

 

«Έκανα πρόταση προχθές στην αγαπητή και αξιότιμη συνάδελφο, την κυρία Καρακάση, τη Ρίζω. Γονάτισα και με ταλαιπωρούσε, δεν έδινε απάντηση. Λέω “άντε Ρίζω, τελείωνε, ρίζωσα εδώ κάτω”», είπε ο Προύσαλης για την εξέλιξη του ειδυλλίου μεταξύ εκείνου και της Ρίζως στη σειρά. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, τη φράση αυτή του την έγραψε μια τηλεθεάτρια και την ενέταξε στον ρόλο.

Ο Γιώργος Σουξές αστειεύεται πως, αν και έχει θαυμάστριες, «ούτε κεφτεδάκια, ούτε ντολμαδάκια στέλνουνε, τίποτα».

Ο τηλεοπτικός Προύσαλης επανήλθε και στο θέμα της δίαιτάς του. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως το τελευταίο διάστημα δεν καταφέρνει να κρατήσει τη διατροφή. Στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως έχασε περισσότερα από 30 κιλά.

Οι «Άγριες Μέλισσες» πάνε τρίτη σεζόν

«Θα συνεχιστούν οπωσδήποτε, το λέω γιατί εγώ συμφώνησα ήδη», είπε ο Γιώργος Σουξές. «Αν είναι, δεν θα πω τίποτα, ειδάλλως…» είπε μετά τα σχόλια των παρουσιαστών, πως υπήρξε ιδιαίτερα ειλικρινής, δίνοντας την είδηση για την ανανέωση της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Μια είδηση που κυκλοφορούσε έντονα το τελευταίο διάστημα, αλλά πρώτη φορά επιβεβαιώνεται από μέλος του καστ της σειράς.

«Εφόσον αποφάσισαν να μπουν σε μια τρίτη σεζόν, θα το κάνουν πολύ καλά. Έτσι πιστεύω», είπε επιπλέον ο ηθοποιός. Όπως είπε, θα έχει πολύ ενδιαφέρουν να δούμε το σενάριο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» να ασχολείται με την περίοδο της χούντας.

Η Ρίζω και ο Προύσαλης υιοθετούν τον Ευτύχη

 

 

 

Στο σερί spoiler για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», ο Γιώργος Σουξές έχει νέα και για τον νεαρό Ευτύχη. «Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα τον θέλουν, αλλά δεν το δίνουν το παιδί οι υπηρεσίες για τον λόγο ότι ο Μιλτιάδης το έχει χάσει, να το πούμε έτσι. Και η μητέρα μου, θέλοντας να παντρέψει εμένα με τη Ρίζω, το ρίχνει», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Όπως εξήγησε, η μητέρα του ενωμοτάρχη τους προτείνει να παντρευτούν και στη συνέχεια να υιοθετήσουν τον Ευτύχη εκείνοι. «Από εκεί ξεκινώντας θα γίνει μάλλον ο γάμος και θα υιοθετήσουμε το παιδί, το οποίο όμως νομίζω πως δεν θα μείνει».

Ο Γιώργος Αυτιάς συγκλονίζει! Έτσι μου ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εκμυστηρεύεται στην Ανέτ την αποτρόπαια πράξη του

Άγριες Μέλισσες spoiler 15/3/2021: Ο Δούκας εκμυστηρεύεται στην Ανέτ την αποτρόπαια πράξη του