Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η υπόθεση δολοφονίας του Αλέξη ανοίγει – Ο άνδρας που θα ταράξει τα νερά

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η υπόθεση δολοφονίας του Αλέξη ανοίγει - Ο άνδρας που θα ταράξει τα νερά

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Οι εξελίξεις προχωρούν για τις Άγριες Μέλισσες καθώς πολλά είναι τα ανοιχτά κεφάλαια που δεν έχουν κλείσει ακόμα. Όπως η υπόθεση του Αλέξη Γραμματικού, η οποία ολοκληρώθηκε με την αθώωση του Δούκα Σεβαστού όμως μια ανατροπή αλλάζει τα δεδομένα στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1. Όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, η Πηνελόπη ανοίγει την υπόθεση του συζύγου της ξανά στις Άγριες Μέλισσες. Ποιος ο λόγος;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η υπόθεση δολοφονίας του Αλέξη ανοίγει – Ο άνδρας που θα ταράξει τα νερά

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, η Μυρσίνη και ο Δούκας επιστρέφουν στο Διαφάνι και η Πηνελόπη τους ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η κοπέλα θα δεχθεί στα επόμενα επεισόδια μια απρόσμενη επίσκεψη από έναν άγνωστο άνδρα που θα της ταράξει τα νερά.

Πρόκειται για έναν σκληρό δικηγόρο, ο οποίος θα προτείνει στην Πηνελόπη Σεβαστού να ανοίξει ξανά η υπόθεση του Αλέξη Γραμματικού. Η Πηνελόπη δεν θα χάσει αυτή την ευκαιρία καθώς ψάχνει ακόμα την αφορμή για να τιμωρήσει τον πατέρα της, αν και ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο προσπαθούν να την αποτρέψουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Πηνελόπη θα μας απασχολήσει αρκετά στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, καθώς και η ίδια και ο δικηγόρος που θα αναλάβει την υπόθεση σκοπεύουν να φτάσουν πολύ κοντά στον πραγματικό ένοχο με σκοπό να τον κλείσουν για πάντα στην φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

news

Πλαστή ταυτότητα από το κύκλωμα είχε πάρει ο βενζινάς που εκτέλεσαν

Προκήρυξη διαγωνισμού για Δόκιμους

Προκήρυξη διαγωνισμού για Δόκιμους Δικαστικούς Πληρεξούσιους ΝΣΚ