Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη έγκυος στο 1ο της παιδί!

Απίστευτες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες,έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Πηνελόπη και η χαρά που νιώθει διακατέχεται και από φόβο καθώς δεν γνωρίζει αν το παιδί που περιμένει είναι του Αλέξη ή του Μελέτη, με τον οποίο την ίδια χρονική περίοδο με τον άντρα της συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του.

Μπορεί η Πηνελόπη και ο Αλέξης να έχουν πια έναν κοινό στόχο για να τιμωρηθούν οι Σεβαστοί για τις παρανομίες τους, όμως το αγκάθι ανάμεσά τους που λέγεται «Μελέτης», συνεχίζει να τους προκαλεί πόνο. Τα πράγματα θα χειροτερεύσουν όταν η Πηνελόπη ανακαλύψει πως είναι έγκυος! Κι αυτό γιατί δεν γνωρίζει αν το παιδί είναι του άντρα της ή του ξάδελφού της! Μια σκέψη που «καίει» και την ψυχή του Αλέξη, που φοβάται πως συνεχίζεται η σχέση της γυναίκας του με τον Μελέτη.

Το χαρμόσυνο αυτό νέο φέρνει χαρά στο βαρύ κλίμα που επικρατεί στο σπίτι των Σεβαστών, με τον Δούκα να νιώθει συγκινημένος που η κόρη του θα του χαρίσει εγγονάκι: “Κόρη μου, με κάνεις πολύ ευτυχισμένο με αυτό το νέο”, ενώ και η Μυρσίνη την αγκαλιάζει και τη φιλάει.

Στην ίδια διάθεση είναι και η Ασημίνα, η οποία της λέει: “Πηνελόπη μου, πολύ χαίρομαι για σένα! Με το καλό σου εύχομαι και ό,τι χρειαστείς μη διστάσεις να μου το ζητήσεις”.

Η Ανέτ και ο Μελέτης ναι μεν χαίρονται με το νέο αυτό, αλλά από την άλλη είναι προβληματισμένοι για το αν πράγματι το μωρό που περιμένει η Πηνελόπη είναι του Αλέξη!

Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη, Απόκριες, Καθαρά Δευτέρα και Πάσχα

Όσα πρέπει να ξέρεις για την Τσικνοπέμπτη