Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στη Ρένα ποια είναι η βιολογική του μητέρα του Σέργιου

αγριες μελισσες

Στιγμές έντονου τρόμου και αγωνίας θα βιώσει η Ασημίνα στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες καθώς η Μυρσίνη για ακόμα μια φορά έκανε το θαύμα της και αποκάλυψε στην Ρένα το μυστικό τους, που αφορά τον μικρό Σέργιο και την βιολογική του μητέρα.

Όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, η Ρένα θα αποκαλύψει στην Ασημίνα πως γνωρίζει το μυστικό τους που αφορά την μητέρα του Σέργιου.

Η ίδια θα την κρατάει στο χέρι καθώς θα διαπιστώσει πως έχει βάλει στόχο τον μέλλοντας σύζυγό της, Νικηφόρο και δεν θα διστάσει την απειλήσει ευθέως πως άμα δεν τον αφήσει ήσυχο θα αποκαλύψει στον μικρό Σέργιο όλη την αλήθεια.

Η Ασημίνα θα τρομοκρατηθεί αρκετά και θα έρθει πολλές φορές και σε απόγνωση, μη ξέροντας τι ακριβώς να κάνει. Το μυστικό αυτό το κρατάνε κρυφό πολλά χρόνια γιατί θέλουν να προστατέψουν τον μικρό Σέργιο καθώς άμα μαθευτεί η αλήθεια θα γκρεμιστεί όλη του η ζωή διαπιστώνοντας πως τόσα χρόνια ζούσε σε ένα ψέμα.

Πως θα αντιμετωπίσει η Ασημίνα την Ρένα στις Άγριες Μέλισσες μετά τις απειλές της και ποια θα είναι η στάση του Νικηφόρου μόλις μάθει όλη την αλήθεια;

Spoilers

Κορονοϊός: Κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα 26-01-2022

Spoilers

Βρεφονηπιακοί σταθμοί – Σε ποιους Δήμους της Αττικής θα είναι ανοιχτοί την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου