Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η επιστροφή του Λία φέρνει το χάος στους Σεβαστούς

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η επιστροφή του Λία φέρνει το χάος στους Σεβαστούς

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Φαίνεται πως ο Λιάς δεν έχει πει, ακόμη, την τελευταία του λέξη, στις Άγριες Μέλισσες. Ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας, γυρίζει δυναμικά στη σειρά, με την δίψα του για εκδίκηση να είναι μεγάλη. Η επιστροφή του θα είναι καθοριστική, καθώς ο ρόλος αυτός διαμορφώνει κατάλληλα την υπόθεση, ώστε να δημιουργεί έντονο σασπένς στους τηλεθεατές.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η επιστροφή του Λία φέρνει το χάος στους Σεβαστούς

Ένα νέο μέτωπο πολέμου θα ανοίξει ο ήρωας, δημιουργώντας προβλήματα, τόσο στον Κωνσταντή και στον Μελέτη, όσο και στον ίδιο! Στη μέση θα βρεθεί ο Δούκας, το παλιό κι αγαπημένο αφεντικό του Λιά, φέρνοντας μεγάλες ανατροπές. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών;

Οι σχέσεις του Λιά με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη, βρίσκονται, μονίμως, σε αδιέξοδο. Το μίσος είναι αμοιβαίο και για τις δύο πλευρές, ενώ η επιθυμία για εκδίκηση κυριαρχεί. Ο Λιάς θα επισκεφτεί ξανά το Διαφάνι, μετά από χρόνια, καθώς υπάρχουν λογαριασμοί που δεν έχουν κλείσει, στις Άγριες Μέλισσες. Μπορεί η επιστροφή του να φαντάζεται θριαμβευτική, θα διαφέρει πολύ, όμως, από την τελευταία φορά που τον είδαμε στην σειρά.

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης θα ενώσουν για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις τους για να εξοντώσουν αυτόν τον αδίστακτο άντρα. Ο πόλεμος θα ανοίξει ξανά ανάμεσά τους, μόνο που αυτή τη φορά ο νικητής θα είναι άλλος. Την ίδια στιγμή, ο Δούκας φροντίζει το νέο του εγχείρημα με τον συνεταιρισμό, ενώ προσπαθεί να δώσει μία καθοριστική λύση στο πρόβλημα ‘Θέμελης’.

Έτσι, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα σχετικά άρθρα, ο Δούκας θα βγάλει με άδοξο τρόπο τον Θέμελη από την μέση. Όταν εντοπιστεί το νεκρό του σώμα, θα ξεκινήσουν οι υποψίες γύρω από τον πραγματικό ένοχο. Δυστυχώς, μπροστά σε αυτό θα βρεθεί ο Λιάς, ο οποίος έχει επιστρέψει για τα καλά στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Λιάς θα κατηγορηθεί για τον φόνο του Θέμελη από το πουθενά, ενώ θα πιαστεί στα χέρια και με τους Μελέτη και Κωνσταντή, οι οποίοι του χρωστούν ένα γερό μάθημα, από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν.

Πολλά ερωτήματα θα δημιουργηθούν γύρω από το όνομα αυτού του χαρακτήρα. Πράγματι, ο Λιάς επιστρέφει για λίγο στις Άγριες Μέλισσες, προκαλεί έναν έντονο πανικό για κάποια επεισόδια κι ύστερα αποχωρεί. Μετά από μία τέτοια κατηγορία, δεν είναι απίθανο ο ήρωας αυτός να βρεθεί ξανά στην φυλακή για λάθος των Σεβαστών.

Φυσικά, αυτό θα αυξήσει την οργή του, με αποτέλεσμα να τον δούμε ξανά στην αγαπημένη μας σειρά, ως αιώνιο εχθρό των Σεβαστών!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

MasterChef: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 28/02/21: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο!

Survivor Spoiler 28/02/21: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο!